Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 27, 2015

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ… ΗΡΩΪΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ… «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»

SYRIZA
Γράφει ο Αντίοχος

Ανθολόγιο δηλώσεων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος Καμμένου, τις τελευταίες ώρες:

Λαπαβίτσας: «Το Grexit είναι η εναλλακτική λύση που έχει η χώρα μας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σημαντική παρέμβαση από την Αριστερή Πλατφόρμα…».

Λεουτσάκος:  «Η ελληνική κυβέρνηση παλεύει και διαπραγματεύεται, αλλά οι δανειστές είναι οικονομικοί δολοφόνοι που θέλουν να υποτάξουν έναν ολόκληρο λαό».
Στρατούλης: «Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο η κυβέρνηση να....
υποκύψει στις θρασύτητες απαιτήσεις των θεσμών».
Ντρούλης-χοντρούλης Φίλης: «Το αίτημα των δανειστών να έρθουν τα εξαντλητικά αυτά μέτρα ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης δείχνει ότι ο εκβιασμός έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του. Δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία χωρίς ουσιαστική αναφορά και συγκεκριμένα βήματα για το θέμα του χρέους».
Αλέξης Μητρόπουλος: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το καρτέλ των δανειστών… Το μήνυμα που πρέπει να στείλει η κυβέρνηση είναι ότι είμαστε υπερήφανος λαός. Δεν πρόκειται να ταπεινωθούμε».
Παπαδημούλης: «Η ευρωπαϊκή δεξιά θέλει μία Ευρωζώνη αλά καρτ, που να βολεύει μόνο τους πλούσιους και ισχυρούς. Η σκληροπυρηνική φράξια των δανειστών δεν θέλει συμφωνία, αλλά ρήξη, ταπείνωση της Ελλάδας κ πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα. Δεν θα τους περάσει!».
Σκουρλέτης: «Οι δανειστές θέλουν να μειώσουν το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης. Επεδίωκαν τον στραγγαλισμό της ελληνικής οικονομίας για να φανούμε αδύναμοι στο τραπέζι των τελικών διαπραγματεύσεων».
Χαϊκάλης: «Εκείνο που θέσαμε ως απαράβατο και ως αιτία ρήξης και μη ψήφισης της συμφωνίας είναι αν δεν υπάρχει όρος για την απομείωση του χρέους, τη ρύθμιση του χρέους, με έγγραφη διαβεβαίωση, σε ανάλογο ποσοστό, ώστε να είναι βιώσιμο και να μπορέσει με ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα, το οποίο πρέπει να αναφέρεται, να υπάρξει από εκεί και πέρα συμφωνία, να υπογραφεί αυτή η συμφωνία. Η κυρία Λαγκάρντ είπε: «Μένει να δούμε το χρέος, αλλά δεν είναι της παρούσης. Θα το δούμε κάποια άλλη στιγμή». Όχι, αν θέλει πλέον συμφωνία, θα το βάλει μέσα ρητά, κατηγορηματικά, τώρα, και θα βάλει και όρους ανάπτυξης. Αλλιώς τελειώνουμε, δεν έχουμε συμφωνία κι από εκεί και πέρα, ο καθένας θα βρεθεί στο Κοινοβούλιο κι ο καθένας θα ψηφίσει κατά το δοκούν».
Ζουράρης: «Υπάρχει ακόμη μια διχοστασία. Μερικοί λένε να μην ψηφίσουν, μερικοί να ψηφίσουν, αλλά είπαν ότι θα υπάρξει μια ομόφωνη τελικώς συγκατάνευσης στο ναι ή όχι. Περιμένουν βέβαια, όπως όλοι μας, το χαρτί των χρηματοσυμμοριτών από τις Βρυξέλλες».

(ΥΓ) 1: Σημαντικότατη παρατήρηση: κανένας απ’ αυτούς τους… νταήδες, δεν είπε ξεκάθαρα, πως «εγώ κύριοι δε θα υπερψηφίσω». Γιατί άραγε; Μήπως γιατί ξέρει πως δε θα το κάνει;
(ΥΓ) 2: Ετοιμάστε πίσσα, πούπουλα και μπόλικο καλαμπόκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών