Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2015

Πάκης Παυλόπουλος (ΠτΔ): "Ξεχάστε Έλληνες BRICS και Ρωσία... Ανήκομεν - με αλυσίδες - εις τη Δύσην"!!

pavlopoulos-prokop-708

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο συγκεκριμένος κύριος είναι Πρόεδρος "όλων των Ελλήνων" ή των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" και των μεγαλοεργολάβων και νταβατζήδων που θέλουν με κάθε τρόπο τη συνέχιση της εθνικής ταπείνωσης, μέσω των μνημονίων της... Δύσης;!
Γράφει ο Αντίοχος

Υπάρχουν στην Ελλάδα ουκ ολίγα κοροϊδάκια, που έχουν φάει το παραμύθι των «εθνικοφρόνων» και… πολεμοχαρών παπαγάλων των Τσιπροκαμμένων, καθώς επίσης και των κλόουν Λαφαζανίστας, ότι από ώρα σε ώρα έρχεται η… ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους, και μετά απ’ αυτήν θα αλλάξει ο προσανατολισμός της χώρας, θα προσχωρήσουμε στην Ευρασιατική Ένωση και στους BRICS, θα κατέβει ο ρωσσικός στόλος στο Αιγαίο και τα λοιπά και τα λοιπά…
Προς όλα αυτά τα κοροϊδάκια, απήντησε ο Πάκης Παυλόπουλος –προφανέστατα σε συνεννόηση με τους Τσιπροκαμμένους, που τον έκαναν πρόεδρο- για να τα προσγειώσει στην πραγματικότητα και ....
να μην πολυπαίρνουν αέρα, με την γνωστή καραμανλική ρήση «Ανήκομεν εις την Δύσιν», εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητά του, ότι θα επέλθει συμφωνία με τους διεθνείς τοκογλύφους και θα παραμείνουμε δέσμιοι της ευρωζώνης:
Ιδού, λοιπόν, τι είπε ο πρόεδρος Πάκης κατά την ορκωμοσία των νέων διπλωματικών ακολούθων, που έγινε στο υπουργείο Εξωτερικών, παρουσία του αρμοδίου υπουργού, Κοτζιά:
«Αυτό το τόσο παρεξηγημένο που έχει λεχθεί από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τα παλαιότερα χρόνια, το οποίο παραμένει όμως εξαιρετικά επίκαιρο σήμερα. Το Ανήκομεν εις την Δύσιν.
Βεβαίως η πολιτική μας, και ιδίως η εξωτερική, είναι πολυδιάστατη. Και πρέπει να είναι πολυδιάστατη για να υπηρετήσουμε το δημόσιο συμφέρον πιο αποτελεσματικά. Θα μείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα μείνουμε στην Ευρωζώνη.  Και θα αγωνισθούμε με τους ευρωπαϊκούς λαούς, τους λαούς εκείνους με τους οποίους συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, για να βρει η Ευρωπαϊκή Ένωση ξανά τις ρίζες από τις οποίες ξεκίνησε και για τις οποίες ιδρύθηκε. Αυτή τη μάχη θα την δώσουμε μέσα στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών