Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 07, 2015

ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3!

politikoi_arxhgoi
Γράφει ο Αντίοχος

Τι προβλέπουν άραγε οι διαδικασίες για τα συμβούλια των πολιτικών αρχηγών; Πως ότι λέει ο κάθε αρχηγός κόμματος –σχετικό ή άσχετο με το ζήτημα που απασχολεί το συμβούλιο- καταγράφεται στα επίσημα πρακτικά, τα οποία εν συνεχεία δημοσιεύονται στον τύπο, για να μάθει ο ελληνικός λαός τι ρόλο έπαιξε ο καθένας τους. Όμως, στην περίπτωσή μας δεν κρατήθηκαν πρακτικά και ιδού πως:
«Στις αρχικές τοποθετήσεις τους, οι πολιτικοί αρχηγοί χρησιμοποίησαν ξύλινη γλώσσα περιγράφοντας τις γνωστές πάγιες απόψεις τους. Εκεί παρενέβη ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης: «Αν μαζευτήκαμε εδώ για να...
μιλάμε τυπικά, υπό το άγχος της καταγραφής των θέσεών μας στα πρακτικά, δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι να κάνουμε μια ουσιαστική συζήτηση, σαν άνθρωποι. Προτείνω να απελευθερωθούμε από το άγχος των πρακτικών και να μην τηρούνται μέχρι να περάσει η κρίση». Ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε ασμένως και σταμάτησε η καταγραφή των απόψεων των πολιτικών αρχηγών στα πρακτικά, με την κουβέντα να συνεχίζεται πιο χαλαρή από εκείνη την στιγμή και μετά».
Και βέβαια, είναι προφανής ο πραγματικός λόγος που οι συστημικοί «άρχοντες» κατήργησαν τα πρακτικά: για να αποκρύψουν από τον ελληνικό λαό (και τον εισαγγελέα του μέλλοντος…) αυτά που κουβέντιασαν εκεί μέσα, γιατί αν τα μάθει θα φρίξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών