Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 26, 2015

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ… 72

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζεται το χοντρό παραμύθιασμα του ελληνικού λαού, από τα πρόθυμα παπαγαλάκια της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙΟΥ-ΠΑΣΟΚ, με «τσόντα» το ΚΚΕ.

Το νέο παραμύθι που διακινούν, είναι για σύνταξη στα… 72!!!

Αν μπείτε, λοιπόν, σε οποιαδήποτε καθεστωτική ιστοσελίδα, θα δείτε ότι σήμερα «παίζει» αβέρτα αυτή η τρομακτική «είδηση». Ότι οι λεγόμενοι «δανειστές» (διεθνείς τοκογλύφοι) δήθεν επιμένουν...
στο θέμα της περαιτέρω αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα… 72 χρόνια, στο πλαίσιο των νέων προαπαιτουμένων που φέρονται να απαιτούν από τη συγκυβέρνηση.

Το σενάριο διακίνησε η εφημερίδα «Αγορά» και αναφέρει ότι οι εκπρόσωποι των «Θεσμών» (δηλαδή της τρόικα) ζητούν να συνδεθεί το όριο συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο ζωής και από το 2021 να ανεβαίνει κάθε χρόνο κατά 0,5 έτος και μέχρι να φτάσει τα 70 έτη. Μάλιστα, σε βάθος χρόνου, ο στόχος τους είναι να διαμορφωθεί στα 72 έτη, γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε μεγάλο… προσδόκιμο ζωής.

Ποια είναι η αλήθεια; Η συγκυβέρνηση έχει αποδεχθεί τις ρυθμίσεις για να πάνε οι συντάξεις στα 67, οι οποίες ρυθμίσεις συμπεριλαμβάνονται στην τρίτη δόση των «προαπαιτουμένων», που θα ψηφιστούν –μάλλον- στις αρχές Αυγούστου. Αλλά, διακινεί –μέσω των παπαγάλων της- ότι μπορεί το όριο συνταξιοδότησης να φτάσει στα 72 έτη, για να τρομοκρατηθεί τώρα ο κοσμάκης και να… ανακουφιστεί μόλις θα ψηφιστούν οι συντάξεις στα 67, αφού (δήθεν) γλίτωσε τα χειρότερα! Αυτά, για να μη μας παραμυθιάζουν με παμπάλαια προπαγανδιστικά κολπάκια οι επιτήδειοι της «πρώτης φοράς αριστερά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών