Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2015

Έρχεται το δεύτερο πακέτο... αριστερών μνημονιακών μέτρων: Αγρότες, ΕΝΦΙΑ και το ταμείο ξεπουλήματος στη λίστα!


Έρχεται το δεύτερο πακέτο... αριστερών μνημονιακών μέτρων: Αγρότες, ΕΝΦΙΑ και το ταμείο ξεπουλήματος στη λίστα!

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την Τετάρτη το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων για να κλείσει η μνημονιακή συμφωνία που μας έφεραν από τις Βρυξέλλες οι Σανέλ, κατά παράβαση της ρητής και διπλής λαϊκής εντολής.
Το δεύτερο, αυτό, πακέτο μέτρων είναι εξίσου σκληρό και δηλητηριώδες για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό, αφού περιλαμβάνει:
α) τα μέτρα – «λαιμητόμο» εναντίον των τροφοπαραγωγών της Ελλάδας, των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Σε αυτά περιλαμβάνονται η....
κατάργηση των φοροαπαλλαγών, ο διπλασιασμός της φορολογίας τους και η κατάργηση του επιδόματος πετρελαίου.
β) Διατήρηση ΕΝΦΙΑ: Ο φόρος διατηρείται για ακόμη δύο χρόνια, έως το 2016, με σαφή προϋπόθεση πως οποιαδήποτε αλλαγή λάβει χώρα στις αντικειμενικές αξίες, αυτή δεν θα διαταράσσει τον στόχο για άντληση εσόδων ύψους 2,650 δισ. ευρώ ανά έτος για τη διετία 2015 - 2016.
γ) Δημιουργείται το ταμείο των 50 δισ. ευρώ μέσω του οποίου θα ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία και θα μπορέσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι να βάλουν «χέρι» στον ορυκτό πλούτο της χώρας.
Με την ψήφιση αυτών των μέτρων, που θεωρείται βέβαιη, αφού θα στηρίξουν έτσι και αλλιώς το ΠΑΣΟΚ, η νουδούλα, το Ποτάμι και οι μνημονιακοί Ανέλ, θα ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος του μνημονιακού δράματος και θα ανοίξει ο δρόμος των «διαπραγματεύσεων» για το τρίτο, μεγαλύτερο και πιο αιματηρό μνημόνιο, αυτό της αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών