Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΟΙ «ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ» ΠΕΡΑΣΑΝ, ΗΡΘΕ Η «ΒΑΪΜΑΡΗ», ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ’ ΡΘΟΥΝ ΟΙ… ΝΑΖΙ

papagaliak-internet__article
Γράφει ο Αντίοχος

Αμέσως μετά τις διπλές εκλογές του 2012 και το δυναμικό μπάσιμο της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό στερέωμα, ο ελληνικός λαός έμαθε ότι ζει στην περίοδο της… «Βαϊμάρης». Δηλαδή, στα χρόνια πριν από την ολοκληρωτική επικράτηση του ναζισμού.
Αργότερα, ήρθαν οι διώξεις και η καταστολή του εθνικιστικού κινήματος και οι καθεστωτικοί… δημοκράταροι ησύχασαν κάπως και ξέχασαν την «Βαϊμάρη». Αλλά, τώρα με το νέο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το… φάντασμα της «Βαϊμάρης» επέστρεψε ως εφιάλτης στα όνειρά τους! Έτσι, γνωστό και μη εξαιρετέο διαδικτυακό παπαγαλάκι του Καμμένου κάνει έκκληση για συσπείρωση όλων των....
«διαλυμένων» -όπως τα χαρακτηρίζει- κομμάτων του συνταγματικού τόξου, για να μην έρθουν οι… «ναζί». Ιδού το γλαφυρό κείμενο:
Ο Βαρουφάκης μιλά για «Βερσαλλίες» αλλά η Ελλάδα έχει περάσει ήδη στην «Βαϊμάρη»
“Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι μια νέα συνθήκη των Βερσαλλιών”, είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης ,πρώην υπουργός Οικονομικών , μιλώντας στην Βουλή για την συμφωνία των Βρυξελλών. Φοβόμαστε ότι οι Βερσαλλίες έχουν εδώ και καιρό ξεπεραστεί και η Ελλάδα εισέρχεται και τυπικά στην εποχή της “Βαϊμάρης”!
Η Συνθήκη των Βερσαλλιών και οι εξοντωτικοί της όροι κατά της Γερμανίας, μετά από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οδήγησαν στην φτώχεια και την εξαθλίωση τους Γερμανούς. Και τελικά στην απόλυτη πολιτική αστάθεια, στον ναζισμό και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Ελλάδα από το 2010 ζει διαρκώς τις δικές της… Βερσαλλίες. Υπογραφές μνημονίων και συμφωνιών με τις οποίες αποδεχόμαστε περισσότερες περικοπές, μεγαλύτερη εξαθλίωση και παραχωρούμε όλο και μεγαλύτερο ποσοστό εθνικής κυριαρχίας. Από το Καστελόριζο του Γιώργου Παπανδρέου, περάσαμε στον “ουδείς αναμάρτητος” Αντώνη Σαμαρά και φθάσαμε στον Αλέξη Τσίπρα που αντί να καταργήσει τα μνημόνια, υπογράφει ένα ακόμη.
Όλα αυτά ήταν και είναι Βερσαλλίες. Αυτό που θα πρέπει όλους να μας απασχολήσει είναι πως θα αποφύγουμε να γίνουμε Βαϊμάρη. Δεν θα είναι εύκολο κι απλό. Ο θυμός περισσεύει. Η κούραση των πολιτών είναι πλέον μη διαχειρίσιμη. Το χειρότερο; Δεν υπάρχει στον ορίζοντα ελπίδα καμία. Οι πολίτες δια της ψήφου τους όλα αυτά τα χρόνια το “πάλεψαν”. Άλλαξαν κυβερνήσεις, πρωθυπουργός αλλά η ζωή τους άλλαζε προς το χειρότερο.
Τις τελευταίες ημέρες το κλίμα είναι βαρύ. Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας έχουν μεγάλες ευθύνες. Ελπίζουμε τώρα την ύστατη ώρα να το καταλάβουν και επιτέλους να δημιουργήσουν ένα ουσιαστικό εθνικό μέτωπο. Έτσι κι αλλιώς όλοι… διαλυμένοι είναι. Ας καταλάβουν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή. Ας ενωθούν για να αντιμετωπίσουμε την θύελλα που όλο και δυναμώνει. Τίποτα δεν τελειώνει με την συμφωνία των Βρυξελλών αν τελικά ολοκληρωθεί. Όλα τώρα αρχίζουν ξανά και δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα για κανέναν. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να μην πάμε και πέρα από τη Βαϊμάρη».
(ΥΓ) 1: Αμ θα πάμε, και θα’ ναι… ντάλα-μεσημέρι!
(ΥΓ) 2: Εντάξει, ας ησυχάσουν οι… δημοκράταροι. Εμείς δε θα προκαλέσουμε… παγκόσμιο πόλεμο.
(ΥΓ) 3: Χρυσή Αυγή, η τελευταία μας ελπίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών