Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 18, 2015

Συνέντευξη Γερμενή - Ηλιόπουλου στην "Χρυσή Αυγή":"Δεν σταματάμε τον Αγώνα... Δεν θα ξεμπερδέψουν μαζί μας"


Γεώργιος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”: “Συνεχίζουμε τον πολιτικό αγώνα. Δεν ξεμπέρδεψαν με μας”

Το προηγούμενο Σάββατο αποφυλακίστηκαν οι Συναγωνιστές, Γεώργιος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος και μίλησαν στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας. Μίλησαν τόσο για την παράνομη προφυλάκισή τους με πολιτική εντολή, όσο και για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που δείχνουν ένα ζοφερό μέλλον για την Πατρίδα μας.

18 μήνες προφυλάκισης επειδή ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής είχε απήχηση στον Ελληνικό Λαό και έκοβε ψήφους από τη ΝΔ. Ποια είναι τα σχέδιά σας, τώρα που αποφυλακίζεστε;

Γεώργιος Γερμενής: Αυτή είναι η μισή αλήθεια, η άλλη είναι η....
δήλωση του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης της Δημαρ, κ. Ρουπακιώτη, που είχε πει, πως τον πιέζουν συγκεκριμένες Εβραϊκές οργανώσεις για να δράσει κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Θυμάστε πως αμέσως μετά είχαμε την καρατόμηση του και στην θέση έβαλαν έναν άνθρωπο του χεριού τους, τον Μπάμπη Αθανασίου, που μαζί με κάποιους επίορκους δικαστικούς, μέσα από σκοτεινούς κύκλους κίνησαν ολόκληρη την διαδικασία για την σύλληψή μας και για ένα κυνήγι μαγισσών δίχως κανένα άλλο προηγούμενο.
Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν προσωπικά σχέδια, υπάρχουν τα σχέδια του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος και αυτό πρέπει να είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη ο αγώνας για την δικαίωση μας όπως επίσης και η θέληση του κινήματος να ξεφύγει από την νοοτροπία του 0.02% αλλά να πράττει ως Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Εάν βέβαια είχαμε την δυνατότητα να σπάσουμε το εμπάργκο των καναλιών και να ακουγόταν η φωνή μας σε κάθε ελληνικό σπίτι τότε είμαι σίγουρος ότι ο κάθε Έλληνας θα αντιλαμβανότανε πως ο αγώνας της Χρυσής Αυγής θα ήταν μονόδρομος για το συμφέρον του. Επίσης, για ένα κόμμα που έχει αυστηρό ιδεολογικό προσανατολισμό δεν μπορούν να υπάρχουν στις τάξεις του φαινόμενα παλαιοκομματισμού.
Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Πράγματι, φυλακιστήκαμε εντελώς παράνομα και κυρίως ΑΔΙΚΑ για το βίτσιο που έχει για την εξουσία ο παρανοϊκός πρώην πρωθυπουργός. Τελικά όμως όπως απέδειξε ο χρόνος, η απήχηση της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε και έγινε ακόμα πιο ουσιαστική και ποιοτική. Με την αποφυλάκισή μου έχω προγραμματίσει μια σειρά από ενέργειες και παρεμβάσεις ώστε να βοηθήσω κι εγώ με όσες δυνάμεις διαθέτω την πολιτική δράση του Κινήματός μας.
Το ηχητικό ντοκουμέντο με τον Σαμαρά να διατάσσει την προφυλάκιση Βουλευτών αναφερόταν σε σας. Ποιες θα είναι οι νομικές αντιδράσεις σας όταν η σκευωρία αποκαλυφθεί και λάμψει πλέον η αλήθεια;
Γ.Γ.: Ο Τύπος είναι παρελθόν, είναι μια μικρή παρένθεση στην πολιτική ιστορία του τόπου που είμαι σίγουρος ότι οι γενεές του μέλλοντος δεν θα τον θυμούνται, όπως και πολλούς άλλους του σιναφιού του. Εμάς ο ιστορικός του μέλλοντος θα θυμάται την Χρυσή Αυγή και θα θυμάται επίσης πως κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στην φυλακή, όχι επειδή έπραξαν κάποια κακουργηματική πράξη, ούτε επειδή καταχράστηκαν κάτι για το προσωπικό τους συμφέρον, αλλά το μοναδικό τους παράπτωμα ήταν ότι δεν έκαναν καμία έκπτωση ως προς το συμφέρον της Πατρίδος, με κύριο σύνθημα ή ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ.
Π.Η.: Η σκευωρία έχει αποκαλυφθεί πλήρως και ο κάθε Έλληνας γνωρίζει πλέον με κάθε λεπτομέρεια πως φτάσαμε σε αυτή την ΟΛΙΚΗ δίωξη του τρίτου κόμματος της χώρας. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι εμπνευστές και οι εκτελεστές αυτής της άθλιας σκευωρίας πολύ σύντομα θα βρεθούν ενώπιον μιας Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης για να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. Από την πλευρά μου θα πράξω ό,τι χρειάζεται, ώστε η ώρα που πολιτικοί και παραδικαστικοί θα βρεθούν στο εδώλιο, να έρθει σύντομα.
Υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις στο δικαστικό πεδίο με την αποβολή της πολιτικής αγωγής και την αποφυλάκιση του Συναγωνιστή, Ηλία Κασιδιάρη. Που πιστεύετε ότι οδηγείται η όλη υπόθεση;
Γ.Γ.: Κοιτάξτε να δείτε, αυτό είναι το Λογικό από όποια πλευρά και να το δούμε. Το δικαστήριο απλά έλαβε υπόψη του τα πραγματικά γεγονότα και τίποτα περισσότερο. Δεν μπορούν να σταθούν οι κατηγορίες των τηλεοπτικών δικαστηρίων και των κίτρινων φυλλάδων. Τα πάντα μιλάνε από μόνα τους. Υπάρχει μια στημένη παράνομη πολιτική δίωξη και θα φανεί και κατά την διάρκεια του δικαστηρίου. Ήδη οι Αρχιτέκτονες του Σαμαράς -Βενιζέλος είναι πλέον παρελθόν και πλέον οι επίορκοι δικαστικοί που κίνησαν αυτή την διαδικασία είναι άδειοι, χωρίς τις πλάτες αυτών. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο κ. Κασιδιάρης δεν είχε μπει φυλακή για την εγκληματική οργάνωση, για αυτήν την κατηγορία του πήραν 50.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Τον φυλάκισαν για μια νόμιμη καραμπίνα και μάλιστα του πατέρα του. Τι να λέμε τώρα, είναι δυνατόν το δικαστικό σώμα να κρατήσει φυλακή κάποιον με τέτοιες σαθρές κατηγορίες; Κάπως έτσι με τέτοιες γελοίες κατηγορίες είναι στημένο όλο το κατηγορητήριο. Και μου αρέσει που κάποιοι κύκλοι από την πολιτική αγωγή ζήτησαν και τηλεοπτική κάλυψη, θα γελάσει όλη η Ελλάδα με αυτά που θα αποκαλυφθούν.
Π.Η.: Η όλη υπόθεση είναι μια φούσκα. Στο τέλος της, η δικαίωσή μας είναι δεδομένη και δικαστικά αλλά κυρίως πολιτικά!
Πολιτικά οι εξελίξεις είναι επίσης ραγδαίες με την αθρόα λαθρομετανάστευση να απειλεί την δημόσια ασφάλεια και την οικονομική κατάσταση να επιδεινώνεται ραγδαία. Ποια πιστεύετε είναι τα αίτια της κατάστασης και ποια θα είναι η κατάληξη;
Π.Η.: Ευθύνη για την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες φέρουν όλες οι κυβερνήσεις από το 1974 μέχρι και σήμερα, χωρίς την παραμικρή εξαίρεση. Απατεώνες καθ' έξιν και κατ' επάγγελμα, ποδοπάτησαν τους όρκους που έδιναν ότι θα λειτουργούν προς το συμφέρον των Ελλήνων και της Πατρίδας και λειτουργούσαν αποκλειστικά για την ματαιοδοξία και την τσέπη τους. Η μόνη διέξοδος είναι μια Εθνική Διακυβέρνηση η οποία θα αποκαταστήσει την Ανεξαρτησία της χώρας μας και θα οδηγήσει την οικονομία της στην πραγματική παραγωγή και την απεξάρτησή της από τους διεθνείς τοκογλύφους.
Μετά από δολοφονίες, διώξεις, πολιτική τρομοκρατία και τόνους λάσπης και ψεμάτων από τα ΜΜΕ και η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε. Λύστε μια απορία του καθεστώτος: Πως γίνεται αυτό;
Γ.Γ.: Κάποια πράγματα τα αποδίδω στην θεία πρόνοια και στην πιστή κάποιων εξαίρετων συναγωνιστών, που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για το κίνημα πραγματικά φύλαγαν και φυλάνε Θερμοπύλες. Είναι αυτοί που τους βλέπεις στις εκδηλώσεις μας, αυτοί που κάνουν τις δράσεις μας, αυτοί που κατακλύζουν τα γραφεία μας χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον αλλά με μοναδικό κίνητρο τους την αγάπη για το Έθνος τους και για τον Λαϊκό Σύνδεσμο, που είναι το μοναδικό κόμμα που μετουσιώνει τα όνειρα τους και τα κάνει πραγματικότητα. Στάθηκαν όρθιοι σηκώνοντας στις πλάτες τους τα Λάβαρα μας. Ενός αγώνα που κάναμε μέσα από τα κάγκελα των φυλακών με πολλές εκατοντάδες τηλεκάρτες. Και όμως ΝΙΚΗΣΑΜΕ!
Π.Η.: Μια είναι η απάντηση στην απορία του συστήματος: Ευτυχώς, δεν είμαστε σαν εσάς!
Οποιοδήποτε άλλο κόμμα θα είχε διαλυθεί το πρωινό της 28ης Σεπτεμβρίου 2013 με την σύλληψη του Αρχηγού μας και των άλλων Συναγωνιστών. Οι Χρυσαυγίτες όμως έχουν ανδρωθεί σε δύσκολες καταστάσεις και έχουν αποκτήσει αντοχές και δυνάμεις που είναι αδιανόητες για τα βουτυρόπαιδα των κομματικών σωλήνων.
Δεν θα ξεμπερδέψετε τόσο εύκολα μαζί μας. Δεν ήρθαμε απλά για να μείνουμε. Ήρθαμε για να αναλάβουμε τις τύχες της Πατρίδας μας αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τίποτα λιγότερο.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών