Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2015

Μίσος του Τσίπρα για Στρατό - Αστυνομία... "Δεν πρόκειται να πάρουν ευρώ παραπάνω..."

Γράφει ο Αινείας

Το άσβεστο μίσος της Αριστεράς για κάθε άνθρωπο, ή επάγγελμα που σχετίζεται με την Ασφάλεια και φέρει τα εθνικά σύμβολα φανερώνεται σε κάθε ευκαιρία.
"Λαμπρό" παράδειγμα ο Πρωθυπουργός Τσίπρας που ως γνήσιο σπλάχνο της αντεθνικής Αριστεράς, κατά τη χθεσινή του συνέντευξη - διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, όταν και τον ενημέρωνε ότι είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Υπεύθυνος για την εφαρμογή του νέου αιματηρού και δυσβάσταχτου 3ου Μνημονίου που διαλύει όλες τις κοινωνικές και οικονομικές δομές, φρόντισε να το εκδηλώσει.

Προσπαθώντας να περισώσει το χάπι του οικονομικού ολέθρου που φέρνει στη Βουλή αυτός και ο Καμμένος - για να μην ξεχνιόμαστε -, εξομολογήθηκε ότι σε περίπτωση κάποιας μικρής ικμάδας ανάπτυξης και αύξησης των εσόδων του κράτους οι πρώτοι που θα ....
ευνοηθουν θα είναι όλες οι ομάδες εργαζομένων, πλην των Δυνάμεων Ασφαλείας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Αν πάμε καλά και εξοικονομούμε, θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε τους πραγματικά αδύναμους και όχι τις Δυνάμεις Ασφαλείας όπως έκαναν οι άλλοι”

Αυτή η φράση περικλείει εκτός από την σφοδρή απέχθεια του ΣΥΡΙΖΑ για τους πραγματικούς στυλοβάτες του Έθνους, αλλά και το πώς αντιμετωπίζονται και θα αντιμετωπίζονται από κάθε "αριστερό" τα Σώματα Ασφαλείας, ακόμη και στην περίπτωση που έχουν δικαιωθεί από το Συμβούλιο Επικρατείας και δικαιούνται τα δεδουλευμένα τους και την αύξηση μισθών που τους έγινε με την έναρξη των Μνημονίων.

Τα παραπάνω αφιερώνονται εκτός από τους στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς κτλ που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τον Καμμένο και το κόμμα του...

Ο Τσίπρας άδειασε και τον Υπουργό του εκτός των άλλων που όλη του η σταδιοδρομία συνεχίζει να στηρίζεται στην σύμπλευση μαζί του μεγάλου μέρους των Δυνάμεων Ασφαλείας.

Υ.Γ.
Ένας επίσης πολύ σημαντικός λόγος που ο Τσίπρας προέβη στην παραπάνω δήλωση είναι και το γεγονός  ότι όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις ο Έλληνας εμπιστεύεται ΜΟΝΟΝ τους βασικούς πυλώνες του Έθνους (Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια) που απαντώνται ως κοσμοθεωρία στα Σώματα Ασφαλείας, και αυτούς ο Τσίπρας με κάθε τρόπο θέλει να... καταρρακώσει!

Υ.Γ.2
Ας ετοιμαστεί ο Τσίπρας για.... πολιτική καταστολή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών