Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2015

ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ Ο ΚΟΛΟΒΟΓΙΑΝΗΣ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ!

varoufakis_theos


Μπορεί να έφυγε από υπουργός, αλλά το… χούι των συνεντεύξεων δεν το κόβει ο… κολοβόγιαννης (λόγω του ενός «ν»). Αυτή τη φορά έδωσε συνέντευξη στο γερμανικό πολιτικό περιοδικό “Stern” («Αστέρι» – ως… αστέρας που είναι), στην οποία είπε απίστευτα πράγματα. Και πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον τρόπο που γνωρίστηκαν οι γονείς του, αποκάλυψε πως η μητέρα του μισούσε τους αριστερούς και ήταν μέλος… ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης. Είχε δε οριστεί από την οργάνωση, υπεύθυνη να…
κατασκοπεύει τον πατέρα του, τον οποίο περιγράφει ως «φιλελεύθερο» και «εμπνεόμενο από τις αρχές της γαλλικής επανάστασης», που «πέρασε τέσσερα χρόνια στην εξορία κατά την περίοδο του Εμφύλιου και υπέστη σοβαρά βασανιστήρια» γιατί «αρνήθηκε να καταδώσει κομμουνιστές». Μάλιστα, ο τίτλος του άρθρου είναι «Η μητέρα μου ήταν μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης».
Συμπέρασμα: Την είχε που την είχε τη… λόξα του ο Γιάν(ν)ης (και με την τρελίτσα του γιομίζει την κοιλίτσα του), αλλά τώρα που σφίξανε οι ζέστες παράγινε η κατάστασή του. Κι αν πέσουμε σε τίποτα συνεχείς… καύσωνες, τον βλέπουμε να πηγαίνει ντουγρού για το… Δαφνί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών