Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2015

12 Αυγούστου 2010: Το αίμα του Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα ποτίζει την ελληνική γη της Βορείου Ηπείρου


12 Αυγούστου 2010: Το αίμα του Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα ποτίζει την ελληνική γη της Βορείου Ηπείρου

Ήταν βράδυ της 12ης Αυγούστου του έτους 2010, όταν ο Βορειοηπειρώτης Αριστοτέλης Γκούμας παρέδωσε δια της Θυσίας μάθημα Τιμής και Εθνικής Αξιοπρέπειας στα χαμερπή ανθρωπάκια που εξουσιάζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες: δολοφονήθηκε από θρασύδειλους Αλβανούς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου. Το «έγκλημά» του, το οποίο δεν συγχώρησαν οι υπάνθρωποι δολοφόνοι του, ήταν ότι μιλούσε ελληνικά!
Ο Αριστοτέλης Γκούμας υπήρξε Γενναίος μέχρι το μαρτυρικό του τέλος. Οι δολοφόνοι του, οι οποίοι δεν αποκλείεται να....
έφαγαν ψωμί ως «οικονομικοί μετανάστες» στην Ελλάδα, τον είχαν προειδοποιήσει: «βρωμοέλληνα, εδώ είναι Αλβανία, δεν θα μιλάς ελληνικά»! Δεν ήταν όμως ο Αριστοτέλης που μιλούσε, ήταν η υπόδουλη προαιώνια Ελληνική Πατρίδα που κραύγαζε για Λευτεριά δια στόματος Αριστοτέλη Γκούμα.
Οι Αλβανοί κατσαπλιάδες χτύπησαν ύπουλα, κατά την συνήθη αλβανική παράδοση: ακολούθησαν τον Αριστοτέλη που επέστρεφε στο σπίτι του, αλλά δεν είχαν -αν και ο Έλληνας ήταν μόνος- το θάρρος να αναμετρηθούν μαζί του. Επέλεξαν την μπαμπεσιά: δολοφονικό χτύπημα με αυτοκίνητο, το οποίο έπληξε πισώπλατα τον ηρωικό Βορειοηπειρώτη! Το αλβανικό μίσος όμως δεν περιορίστηκε εκεί. Επέστρεψαν με κτηνώδη μανία για να περάσουν για δεύτερη φορά -δίκην χαριστικής βολής- πάνω από το πληγωμένο κορμί του Αριστοτέλη Γκούμα.
Η κηδεία του Εθνομάρτυρα, έγινε πάνδημη κραυγή απελπισίας του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού προς τη Μητέρα-Πατρίδα. Το αντεθνικό Κράτος των Αθηνών, έκλεισε προκλητικά τα αυτιά του. Η Φυλετική Ψυχή όμως άκουσε και η Εθνική Πίστη αναζωπυρώθηκε, διότι το Αίμα των Ηρώων, είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και τις προσευχές των πιστών.
Η Χρυσή Αυγή Τιμά τον Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα και απαντά στο αγωνιώδες εθνικό κάλεσμα για Λευτεριά ολάκερου του υπόδουλου Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού: Θα επιστρέψουν οι Στρατιώτες, θα κυματίσουν ξανά οι Σημαίες
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών