Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 20ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΙΑ… ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ;

kosmos

Απαντά ο Αντίοχος

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», έλεγαν οι αρχαίοι, αλλά στη νουδούλα του βαρύμαγκα δε σκαμπάζουν από τέτοια. Έκαναν πέρα και το… φίλο μας τον Άδωνι, που θα μπορούσε να τους εξηγήσει τα αρχαία ρητά.
Πληροφορούμεθα, λοιπόν, ότι στη νουδούλα έκαναν σύσκεψη για την λαθρομετανάστευση, υπό την προεδρία του συντονιστή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης Σίμου Κεδίκογλου, παρουσία της γραμματέως Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της ΝΔ, Σοφίας Βούλτεψη  και με την...
συμμετοχή των Ελίζα Βόζενμπεργκ, Χαράλαμπου Αθανασίου (του αρχισκευωρού στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής), του πρώην αστυνομοπατέρα Δημήτρη Κυριαζίδη και άλλων.
Μετά τη σύσκεψη, ανακοίνωσαν ότι την προσεχή εβδομάδα ο πρόεδρος Βαγγέλας θα ανακοινώσει διάφορες… λαθρομεταναστευτοφαγικές προτάσεις, με την ελπίδα να κόψουν καμιά ψήφο από την Χρυσή Αυγή που «έρχεται καλπάζοντας» – κατά το νεοδημοκρατικό antinews.
Νέα γκέλα Βαγγέλα! Διότι, είναι παρατηρημένο και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, πως όποτε η ψοφοδεξιά υιοθετεί υποκριτικά… λαθρομεταναστευτοφαγικές πολιτικές -προκειμένου να κόψει ψήφους από τους εθνικιστές- τους ενισχύει ακόμα περισσότερο! Καθότι, πρώτον, βάζει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ένα θέμα που αποτελεί προνομιακό για τους εθνικιστές και, δεύτερον, ο κοσμάκης που υποφέρει από τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης, προτιμά πάντα τους αυθεντικούς από τους… ιμιτασιόν. Το ίδιο έγινε και στην Ελλάδα μετά τις εκλογές του 2012, όταν κάποιοι… κατσικοπαίχτες «βλαχο-επικοινωνιολόγοι» συνέστησαν στον Σαμαρά να υιοθετήσει «αντιμεταναστευτική» ατζέντα («επιχειρήσεις- σκούπα» και «Ξένιος Ζεύς» του Δένδια) και το αποτέλεσμα ήταν να διπλασιαστούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής (στις δημοσκοπήσεις…), μέσα σε λίγους μήνες – για να ανακοπούν με την άθλια σκευωρία και την άγρια τρομοκρατία το 2013.
(ΥΓ): Βαγγέλα, σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων και το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου δε θα ξεχάσουμε να σου στείλουμε μια… ανθοδέσμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών