Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 11, 2015

Βηματοδότης: "Η Χρυσή Αυγή τείνει στα ποσοστά των Ευρωεκλογών (9,5%)"


Γράφει ο Αινείας

Όπως ήταν αναμενόμενο καθώς οδεύουμε κατά τα φαινόμενα για μια σύντομη και απότομη εκλογική περίοδο εν μέσω θέρους, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, φροντίζουν να προπαγανδίζουν τα μηνύματά τους μέσω των παραπολιτικών στηλών, όπου τους ξεφεύγουν και ορισμένες αλήθειες που τους... πονούν και τρομάζουν.

Ο πάντα καλά πληροφορημένος "ΒΗΜΑτοδότης" ασχολήθηκε ενδελεχώς με τις μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται την τελευταία περίοδο και αποκάλυψε βασικές αλήθειες σχετικά με την επήχηση των κομμάτων στην κοινωνία.

Η ΝΔ διαλύεται και καταποντίζεται εκλογικά, με το ΣΥΡΙΖΑ να είναι χαοτικά μπροστά στην πρόθεση ψήφου, ενώ το μελλοντικά κόμμα Λαφαζάνη, που λογικά θα....
κατέλθει με "αντιμνημονιακή ρητορεία" και σε συνεργασία με τον ΑΝΤΑΣΥΑ, δεν είναι βέβαιο αν μπαίνει στη Βούλη, καθώ η δυναμική που καταγράφει είναι από μικρή εώς ελάχιστη.

Τέλος το σημαντικότερο ωστόσο εύρημα των μυστικών μετρήσεων είναι ότι η Χρυσή Αυγή αυξάνει κατά πολύ τη δύναμή της και ήδη προσεγγίζει τα ποσοστά των Ευρωεκλογών της (9,5%) που σημαίνει ότι με την αναγωγή το πραγματικό ποσοστό του Λαϊκού Συνδέσμου είναι διψήφιο και διαρκώς αυκανόμενο.

Γράφει χαρακτηριστικά:
"ακολουθεί η Χρυσή Αυγή, με μειωμένα όμως τα ποσοστά της σε σχέση με τις ευρωεκλογές".

Είναι δε σίγουρο ότι σε περίπτωση που εφαρμοστούν τα μνημονιακά μέτρα του Τσίπρα - Καμμένου τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτιναχθούν καθώς θα είναι το μοναδικό κόμμα που θα εκφράζει την πλειοψηφάι του ελληνικού λαού, όπως καταγράφηκε στις τελευταίες κάλπες με το δημοψήφισμα.


Υ.Γ.
Επειδή στο blog μας "κάτι ξέρουμε" από τις δημοσκοπήσεις που γίνονται.... ετοιμαστείτε για αποκαλύψεις τη Δευτέρα.
Γιατί οι μετρήσεις "τρέχουν" αυτή την περίοδο.

1 σχόλιο:

  1. Από τη στιγμή που έρχονται εκλογές και δεν κάνει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τους λαθρομετανάστες, έχει βάλει τον πήχη
    χαμηλά. Με τόσους αλλοδαπούς που πάρασαν το 2015 τα σύνορα, η ΧΑ έπρεπε ναχει 20-25%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών