Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Η Κάλυμνος που μαστίζεται από τη λαθρομετανάστευση υποδέχθηκε και αποθέωσε τη νέα Ελπίδα του Έθνους... Τη Χρυσή Αυγή... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τους βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο, Νίκο Μίχο και Ηλία Κασιδιάρη, πραγματοποίησαν σήμερα ολιγόωρη επίσκεψη στην Κάλυμνο, προερχόμενοι από Κω, προκειμένου να ενημερωθούν για το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί λόγω της λαθρομετανάστευσης.
Οι 3 βουλευτές τους οποίους συνόδευε ο Περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, Σάββας Σπυρίδης έφτασαν στην Κάλυμνο και στην προβλήτα τους υποδέχτηκαν κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Χωρίς να....
προβούν σε κάποια δήλωση, μετέβησαν πεζή στο Λιμεναρχείο Καλύμνου όπου συναντήθηκαν με τον Υπολιμενάρχη Καλύμνου, από τον οποίο ενημερώθηκαν για το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζει το νήσι.

Ακολούθως μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου όπου συναντήθηκαν με τον Υποδιοικητή και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα στα πλαίσια της ταυτοποίησης εκατοντάδων παράτυπων μεταναστών, που καθημερινά εισρέουν στο νησί.

Να σημειώσουμε ότι οι τρεις βουλευτές κατά την έξοδο τους από το Λιμεναρχείο και μπροστά στο μνημείο των πεσόντων των Ιμίων, έκαναν δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών