Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 05, 2015

Διαδήλωση στη Λετονία ενάντια στη λαθρομετανάστευση:"Σταματήστε τη Γενοκτονία της Λευκής Ευρώπης"

Γράφει ο Αινείας

Μια πολύ μεγάλη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Ρίγα της Λετονίας την Τρίτη το απόγευμα από πατριώτες Λετονούς που αντιστέκονται στον εποικισμό της Χώρας τους από τους αλλόφυλους λαθρομετανάστες αφρικανικών και ασιατικών φυλών, καταναγκαστικά μέσω των... προγραμμάτων ενσωμάτωσης της Ε.Ε..

Εκατοντάδες Λετονοί, μαζί με...
αντιπροσωπεία Λιθουανών, που και αυτοί με τη σειρά τους "επωφελούνται" από τα καλά του "πολυπολιτισμού", με κεντρικά συνθήματα: "Σταματήστε τη γενοκτονία των Λευκών Εθνών", "Έξω το ΙΣΛΑΜ από την Ευρώπη και τον Πολιτισμό" και "ΟΧΙ στην Εθνική μας αυτοκτονία", έκαναν πορεία στη Ρίγα, μοίρασαν έντυπο υλικό και πληροφόρησαν τους πολίτες για την βιολογική και οικονομική εξόντωση της Χώρας τους που προκαλούν οι ορδές των λαθρομεταναστών που τους κατακλύζουν.

Οι οικονομίες των βαλτικών χωρών μετά την απαγκίστρωσή τους από τα δεσμά της τυραννίας του Κομμουνισμού, πέφτουν σε μια άλλη δικτατορία, αυτή των "αγορών" και των "ανθρώπινων δικαιωμάτων" των Βρυξελλών, και βιώνουν με το χειρότερο τρόπο τις συνέπειές της. Ενώ ξεκίνησαν να ανθούν και να προοδεύουν, χαρίζοντας στο λαό τους μια μικρή ευημερία, έρχεται η ώρα και πάλι να... καταδικαστούν μέσω της ενσωμάτωσης των μεταναστών, που είχε ως αποτέλεσμα η Χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την έλευση περίπου 40.000 εποίκων από την Αφρική και την Ασία, να χάσει εργατικό δυναμικό και να περιέλθει σε ύφεση! Τα ίδια και χειρότερα δηλαδή που γίνονται και στη Χώρα μας.

Μόνη ελπίδα στην εθνοκτόνα πολιτική των η Εθνικιστική Αφύπνιση της Ευρώπης που θα ξεκινήσει, όπως πάντα, από την κοιτίδα κάθε Επανάστασης. Την Ελλάδα και τη Χρυσή Αυγή

Φωτογραφίες της διαδήλωσης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών