Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2015

Η Σημαία της Χρυσής Αυγής, Σημαία του Αγώνα των Ελλήνων για Πατρίδα και Ελευθερία


Η Σημαία της Χρυσής Αυγής, Σημαία του Αγώνα των Ελλήνων για Πατρίδα και Ελευθερία

Ο εφετινός Αύγουστος, έχοντας αναμφίβολα την στόφα του πιο θερμού πολιτικού καλοκαιριού των τελευταίων ετών, θα περάσει  με μπόλικες αναλύσεις γύρω από την διαπραγμάτευση με τους δανειστές, μέχρι την ψήφιση της συμφωνίας στην Βουλή έως τις 20 Αυγούστου. Σε κομματικό επίπεδο, επίσης, θα συνεχιστεί το σήριαλ «η επικείμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ», με την κάθε πλευρά να επιχειρεί να ανασκουμπωθεί, να μαζέψει το επιτελείο της, να ξεκαθαρίσει κάποια στιγμή την κατάσταση στο επικείμενο συνέδριο του Σεπτεμβρίου και να προετοιμαστεί για τις επερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές πραγματοποιηθούν τελικά.
Επανερχόμενοι στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα. Τα κρατικά ταμεία έχουν στεγνώσει, η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι....
θα αποπληρώσει όλους τους δανειστές της πλήρως και εγκαίρως (για να το κάνει αυτό θα πρέπει να συνεχίσει να δανείζεται από τους ίδιους), οπότε είναι αντιληπτό ότι οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων θα επιβάλουν τους δυσβάστακτους όρους που θα συνοδεύουν τον νέο δανεισμό και το νέο Μνημόνιο. Η νέα διαπραγμάτευση αφορά το χρονοδιάγραμμα των μέτρων που θα έρθουν.
Έτσι, θα υπάρχει μια «ανανέωση» στις συνθήκες γαλέρας των εργασιακών σχέσεων, βάθεμα της «κινεζοποίησης» και φυσικά μια «αποφασιστική» αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση, με παραπέρα χτύπημα του ύψους των συντάξεων και αύξηση των ορίων ηλικίας και πάνω από τα 67. Και μέσα σ’ όλα αυτά, ένα πολύ σημαντικό πολιτικό συμπέρασμα αποτελεί η απόλυτη απομυθοποίηση και απογύμνωση της αριστεράς από κάθε φιλεργατικό ένδυμα. Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, με βασικό κορμό της τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας στην άκρη τις προεκλογικές της υποσχέσεις, όχι μόνο συνέχισε στα χνάρια της προηγούμενης συγκυβέρνησης, αλλά φέρνει στο προσκήνιο ένα τρίτο, πολύ χειρότερο, Μνημόνιο, το οποίο αποδεικνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις» και είναι πλέον και επισήμως μέλος του μνημονιακού στρατοπέδου.
Οι όποιες λαϊκές ψευδαισθήσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργούσε προς όφελος της Ελλάδας, μετατράπηκαν πολύ σύντομα σε εφιάλτη. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αυτό το οποίο αναλαμβάνει επί ώμου την συγκρότηση του απελευθερωτικού αντιμνημονιακού αγώνα, γνωρίζοντας ότι απέναντί του έχει αρραγές ένα μέτωπο το οποίο ξεκινά από τα ξένα κέντρα αποφάσεων και φτάνει στο εγχώριο πολιτικό υπηρετικό προσωπικό του «συνταγματικού τόξου», το δημοσιογραφικό κατεστημένο των καθεστωτικών και «εναλλακτικών» ΜΜΕ, κάποιους επίορκους δικαστικούς και ένα ύπουλο και υπόγειο παρακράτος που έχει αναλάβει την «βρώμικη» δουλειά του συστήματος. Όλα αυτά αναδεικνύουν την σπουδαιότητα του ρόλου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αποδεικνύουν γιατί δημιουργήθηκε και συνεχίζεται ο ανήθικος και παράνομος πόλεμος και το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών εναντίον της.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών