Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015

Φίλης: «Ή Μνημόνιο της Αριστεράς ή Χρυσή Αυγή»!


Ξύπνησε και ο Φίλης: «Ή Μνημόνιο της Αριστεράς ή Χρυσή Αυγή»!

Από τον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, Νίκος Φίλης, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολιών για το ποια πολιτική δύναμη είναι η μοναδική που μπορεί να τερματίσει την μέγγενη των Μνημονίων για τον Ελληνικό Λαό.
Δήλωσε λοιπόν: «Η σύμβαση ήταν ελιγμός για να μην συντριβεί η χώρα και δεν μπορεί να υλοποιηθεί ως έχει. Αυτό που άλλαξε αναφορικά με την στάση του Σύριζα έναντι των Μνημονίων είναι η γνώση των δυσκολιών που υπάρχουν και που δεν αντιμετωπίζονται με εθνική ή εθνικιστική αναδίπλωση»!
Αυτό το οποίο ομολογεί δηλαδή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, είναι πως ο Σύριζα ήταν το ....
τελευταίο ανάχωμα των δανειστών προς αποφυγή γιγάντωσης της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση προς διατήρηση των Μνημονίων.
Γι' αυτό το λόγο ο βουλευτής του Σύριζα και στενός συνεργάτης του Τσίπρα δαιμονοποιεί την εθνική ή εθνικιστική αναδίπλωση. Διότι σε εκείνη την περίπτωση, της εθνικής αναδίπλωσης, οι συνέπειες είναι βαρύτατες: αφενός απειλούνται οι δανειστές και η συνέχιση των μνημονίων και αφετέρου τα εγχώρια κόμματα της ξενοκρατίας και κλεπτοκρατίας (μεταξύ αυτών και ο Σύριζα), τα οποία σε περίπτωση εθνικιστικής αναδίπλωσης δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης, καθώς θα έχουν απαξιωθεί από τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό!
Το δίλημμα ως εκ τούτου, που θέτουν ο Φίλης και ο αντεθνικός και μνημονιακός Σύριζα στους Έλληνες και στις Ελληνίδες, είναι ξεκάθαρο: ΄Η σκληρό Μνημόνιο της Αριστεράς ή Χρυσή Αυγή.
Ο Ελληνικός Λαός θα απαντήσει όπως αρμόζει στους υποτακτικούς της Μέρκελ και υπηρέτες των εθνοκτόνων Μνημονίων: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών