Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015

Καμπούλ η Μυτιλήνη... Κυνηγητό μεταξύ λαθρομετανστών με σιδερόβεργες και ρόπαλα έφεραν σοβαρούς τραυματισμούς - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται καθημερινά με αμείωτη ένταση ο άτυπος εποικισμός των ελληνικών νησιών από τους λαθρομετανάστες - εισβολείς που δημιουργούν τεράστια κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες.

Το χειρότερο όμως είναι ο τρόμος και ο φόβος που προκαλούν στους κατοίκους μέσα από τις άλογες και ιταμές πράξεις τους, που προδίδουν και τον....πολιτισμό τους.

Όπως περιγράφεται στο site LESVOS NEWS στην Μυτιλήνη είχαμε ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο μεταξύ των "καημένων" - "ευπαθών" μεταναστών, που....
περιμένοντας στο Λιμεναρχείο για να πάρουν τα απαραίτητα έγγραφα, και για μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστη αιτία, ξήλωσαν τα κάγκελα και τις σιδερόβεργες που προστάτευαν το χώρο και ξεκίνησαν τις οδομαχίες. Από τη μανία τους δεν γλύτωσαν γυναίκες και παιδια που έτρεχαν στους δρόμους για να σωθούν από τη μανία των απολίστων όντων εξ Ανατολής. Το τέλος της σύρραξης βρήκε 10 τραυματίες, με τους 2 να είναι σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκαν στο υγειονομικό κέντρο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αυτή είναι η εικόνα που αντικρύζει ο Έλληνας και ο τουρίστας στα ελληνικά νησιά, με και με αυτή την εικόνα θα κληθεί να επιλέξει στις εκλογές ποιό κόμμα θα τον βγάλει από αυτή τη μιζέρια, τη δυστυχία και τον φόβο. Για αυτό και η Χρυσή Αυγή, με τη σταθερότητα των θέσεών της είναι αυτή τη στιγμή 2η Δύναμη στη Μυτιλήνη.

Υ.Γ.
Την ίδια στιγμή το μισελληνικό κράτος της "πρώτης φοράς Αριστεράς" μαζί με τους πατριδοκάπηλους της "δεξιάς" φροντζίει να διώκει τους Έλληνες αστυνομικούς που με τις ολιστές υλικοτεχνικές υποδομές  προσπαθούν να επιβάλλουν την ηρεμία και την κοινωνική γαλήνη, και να τους απειλεί με ύπουλες και άθλιες μεθοδεύσεις.Όμως η ψήφος είναι κρυφή και θα κάνει πολλούς να .... κλαίνε το βράδυ της Κυριακής.

Υ,Γ.2
Διαβάστε και:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών