Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 21, 2015

«Καθημερινή»: Πάμε σε εκλογές γιατί δεν δεν μπορεί να γίνει «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον φόβο εκτόξευσης της Χρυσής Αυγής!

Γράφει ο Αντίοχος

«Προς εκλογές εκ νέου», είναι ο τίτλος άρθρου της καθεστωτικής «Καθημερινής», το οποίο αποδίδει τις πρόωρες εκλογές στην αδυναμία σχηματισμού «μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης» από τους δύο βασικούς πόλους του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, νουδούλα και ΣΥΡΙΖΑ. Αδυναμία όχι γιατί δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων στα μεγάλα προβλήματα του τόπου και… καλή θέληση από τις δύο πλευρές, αλλά για τα μάτια του κόσμου, καθώς μια τέτοια συγκυβέρνηση θα φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού στην πόρτα της εξουσίας. Ιδού:

«Υπάρχουν αντιρρήσεις –βάσιμες ασφαλώς από μιαν άποψη– για την επιβολή μιας τεχνητής «ομοιομορφίας» στα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα της χώρας. Επιχειρήθηκε κάτι ανάλογο επί της κυβερνήσεως συνασπισμού του κ. Αντώνη Σαμαρά και οδήγησε στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και στην εκτίναξη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Πέραν τούτου, θα αποτελούσε και δημόσια ομολογία ότι...
ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον το κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Και ότι η Ν.Δ. δεν θα συμπεριφέρεται ως παράταξη της παραδοσιακής Δεξιάς, όπως συμβαίνει στην πράξη εδώ και μερικά χρόνια. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας επιλογής, υποστηρίζουν ορισμένοι, θα ήταν η σημαντική αύξηση της δυνάμεως της Χρυσής Αυγής… Η ασφαλέστερη επιλογή, βεβαίως, είναι να λειτουργήσει το όλο σύστημα με εναλλασσόμενες πλειοψηφίες, όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα».

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη συνεπής αντιμνημονιακή επιλογή!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι διεθνείς δυνάστες θέλουν εναλλασσόμενες πλειοψηφίες μνημονιακών κομμάτων, για να συνεχίστεί η υποδούλωση. Μην τους κάνεις την χάρη. Η παρτίδα χρειάζεται μια ισχυρή εθνική κυβέρνηση και όχι εύθραυστες μνημονιακές "πλειοψηφίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών