Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 08, 2015

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΆΡΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΜΜΕ

00000000000aako_oiiiaii_1_111_

Ιδού πως παρουσιάζουν οι «αλληλέγγυοι» του TVXS (και άλλων ΜΜΕ) που κόπτονται για την «αλληλεγγύη» αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζουν, θέλουν εμείς να πληρώνουμε τα πάντα, το έγκλημα που συμβαίνει καθημερινά στην χώρα με την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι καταλήγουν στο κέντρο των Αθηνών!
 
«Μπαίνοντας στο πάρκο από την πλαϊνή είσοδο δεν έβλεπα σκηνές, μόνο ανθρώπους να κυκλοφορούν. Στο μυαλό μου προσπαθούσα, άθελά μου, να..... διακρίνω πρόσφυγες και μετανάστες που εδώ και λίγο καιρό ζουν στο Πεδίον του Άρεως. Προχωρώντας πιο βαθιά είδα τις σκηνές.
Προχωρώντας πιο βαθιά είδα τις σκηνές. Φιλοξενούν την προσπάθεια διαφυγής ανθρώπων, ολόκληρων οικογενειών που έχουν γνωρίσει το σκληρότερο πρόσωπο της ζωής, αυτό του πολέμου.

Ψάχνουν μόνο έναν τόπο. Έναν τόπο ειρηνικό για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Στην πλειοψηφία τους νεαρά άτομα και οικογένειες που προέρχονται από το Αφγανιστάν.
Πέρασαν από την Τουρκία στην Μυτιλήνη και από κει ταξίδεψαν στην Αθήνα.
Η Ελλάδα όπως δηλώνουν οι ίδιοι αποτελεί μόνο ένα πέρασμα γι’ αυτούς.
Οι περισσότεροι θέλουν να φτάσουν στη Γερμανία. 
 
Συγκινητική ήταν η στάση αλληλέγγυων πολιτών, οι οποίοι έφερναν προμήθειες και των γιατρών που έρχονταν για να τους εξετάσουν. Η κοινότητα των Αφγανών σε συνεργασία με το Στέκι Μεταναστών και το Φόρουμ Μεταναστών συντόνιζαν τις προσπάθειες. Οργάνωναν παιδικά παιχνίδια, μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια και γεύματα».
Η δακρύβρεχτη εισαγωγή, το κείμενο «ανθρωπιάς» και είναι από άρθρο της Άννας Αμπάτη για το tvxs.gr
Από το ρεπορτάζ, προκύπτει πως οι περισσότεροι άνθρωποι στο Πεδίον του Άρεως είναι Αφγανοί λαθρομετανάστες και όχι Σύριοι πρόσφυγες, όπως κακώς αναφέρουν κάποια άλλα «αλληλέγγυα» ΜΜΕ..
Επομένως θα πρέπει να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας και να μηνυθούν αυταπαγγέλτως όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι που παρουσιάζει το Πεδίον του Άρεως με πρώτη την αρμόδια υπουργό για τις άθλιες κατά καιρούς δηλώσεις της που ενθαρρύνουν την εισβολή και διαιωνίζουν το χάλι μας.
Η κατάσταση αυτή, η οποία επηρεάζει και τη ζωή των κατοίκων των όμορων περιοχών, αφού δεν μπορούν να κάνουν χρήση αναψυχής σε αυτούς τους χώρους, αλλά και παρατείνει το μαρτύριο των λαθρομεταναστών,οι οποίοι ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής. Η περιοχή αυτή τη στιγμή είναι βόμβα έτοιμη να σκάσει και είναι θέμα λίγων εβδομάδων να σκάσει και να επηρρεάσει- να είστε σίγουροι – ολόκληρο το κέντρο της πόλης!
Μόλις θα αρχίσουν τα κρύα και όταν καταλάβουν οι Αφγανοί πως δεν μπορούν να φύγουν από την χώρα μας, επειδή δεν θεωρούνται πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες, και αφού τους ξεσηκώσουν οι διάφοροι περίεργοι των ΜΚΟ που κάνουν περατζάδες στις σκηνές, δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών