Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2015

Θερμή υποδοχή για την Χρυσή Αυγή στον Έβρο από αγρότες, παραγωγικούς φορείς και στρατιωτικούς - Φωτορεπορτάζ, 2 ΒΙΝΤΕΟ

Κλιμάκιο στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου με επικεφαλής τον Στρατηγό και ευρωβουλευτή Ελευθέριο Συναδινό, τον εκπρόσωπο Τύπου Ηλία Κασιδιάρη και τον Ταξίαρχο και υπ. βουλευτή Αθανάσιο Παπαδόπουλο επισκέφθηκε σήμερα τον ακριτικό Νομό Έβρου.

Αρχικά βρέθηκαν στα αγροτικά μπλόκα, στο πλευρό των Ελλήνων παραγωγών, παρέχοντας στήριξη στον δίκαιο Αγώνα τους ενάντια στα εγκληματικά μνημονιακά μέτρα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους συνεταιρισμών της ευρύτερης περιοχής, όπου αναπτύχθηκαν οι θέσεις του Κινήματος για τον αγροτικό τομέα και έλαβαν γνώση των αιτημάτων και της αγωνίας των Ελλήνων αγροτών.

Δείτε Βίντεο και Φωτογραφίες με Ηλία Κασιδιάρη και Στρατηγό Συναδινό...





Ακολούθως η αποστολή μετέβη στα ακριτικά στρατιωτικά φυλάκια της μεθορίου, ενώ βάδισε μέσα στο δέλτα του Έβρου, ελάχιστα μέτρα από τα επανδρωμένα τουρκικά παρατηρητήρια. Δυστυχώς, σε πολλά σημεία αυτής της κρίσιμης εθνικά περιοχής, οι Μονάδες μας έχουν αποδυναμωθεί και ολόκληρα φυλάκια (όπως το ιστορικό φυλάκιο Καραγώγου) έχουν εγκαταλειφθεί.

Η περιοδεία έκλεισε στο τελωνείο Κήπων και στο Ελληνικό Φυλάκιο Γέφυρας Κήπων, όπου συνομιλήσαμε με τον Αντισυνταγματάρχη Διοικητή του και με το βλέμμα προς Ανατολάς ατενίσαμε τα προσωρινά σύνορα της Πατρίδας μας.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Στα αγροτικά μπλόκα, δίπλα στους Έλληνες παραγωγούς



Παρουσίαση των θέσεων της Χρυσής Αυγής σε φορείς της περιοχής



Στο δέλτα του Έβρου, ακριβώς πάνω στο ποτάμι και την ελληνοτουρκική μεθόριο. Στο βάθος το επανδρωμένο τουρκικό παρατηρητήριο.



Επίσκεψη στο τελωνείο Κήπων



Με τον Διοικητή του Ελληνικού Φυλακίου Κήπων Έβρου. Στο βάθος οι δύο Έλληνες σκοποί με εφ’ όπλου λόγχη και γεμιστήρα στο τυφέκιο.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών