Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2015

20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

XRYSH_AYGH_SPOT_2
Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, φιλόλογος

Στις δημοσκοπήσεις δεν αξίζει καμία εμπιστοσύνη γιατί έχουν πλέον επανειλημμένα ξευτιλιστεί, καθώς οι προβλέψεις τους εξυπηρετούν σκοπιμότητες των εταιριών που τις διεξάγουν και κατ επέκταση των κομμάτων που εμφανίζονται σε αυτές. Από προσωπική επαφή λοιπόν και ενασχόληση διαπιστώνει κανείς ότι ,περισσότερο από άλλες φορές, μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας δεν έχει αποφασίσει σε ποιό κόμμα θα δώσει την ψήφο του. Είναι οι λεγόμενοι αναποφάσιστοι.
Ισχυρίζονται οι ίδιοι αλλά και οι κάθε είδους αναλυτές ότι το φαινόμενο προκάλεσε ο κατακερματισμός της πολιτικής ζωής του τόπου και το πρόσφατο ξεγύμνωμα της αριστεράς. Ο λαός συνειδητοποίησε με τον δύσκολο τρόπο ότι ΟΛΟΙ, δεξιοί, σοσιαλιστές, αριστεροί ψεύδονται ασυστόλως ως την...
προηγουμένη των εκλογών και από την επομένη, όποιος εκλεγεί, ξεκινάει πρόθυμα την εφαρμογή των μνημονίων.
Πράγματι αυτό ισχύει. Γιατί όμως αυτό τους κάνει αναποφάσιστους; Το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει. Να τους ωθεί να βροντοφωνάξουν: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. Πώς γίνεται, αξιότιμε συμπατριώτη, να μην βλέπεις ότι έχεις να επιλέξεις μεταξύ όλων των άλλων, που είναι ουσιαστικά ένα, και ημών; Δύο είναι τα κόμματα της αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου: Η Χρυσή Αυγή και το ανθελληνικό τόξο. Με την ψήφο στην Χρυσή Αυγή λες ναι στην Ελλάδα, με την ψήφο στους άλλους λες όχι στην Ελλάδα. Γι αυτό είναι δημοψήφισμα.
Η απόφαση δική σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών