Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2015

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 800.000€ ΓΙΑ ΤΑ… ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΟΥΣ!

filis-anagnostopoyloy

Δεν μιλάμε φυσικά για βαφτίσια ενός βιολογικού παιδιού, ούτε καν της Βαρδινογιάννιας βασιλικής οικογένειας όπου κάθε εισδοχή ενός νέου τέκνου της συνοδεύεται με φαντασμαγορικά γεγονότα που απολαμβάνουμε στα κανάλι τους και παράλληλη αύξηση ενός λεπτού για κάθε λίτρο πετρελαίου που “απολαμβάνουμε” να καταναλώνουμε….
Όχι. Δεν γεννήθηκε ένας ακόμα Έλληνας αδερφός μας αλλά το...
πνευματικό τέκνο της Τσιπροαριστεράς παρανόησης, του υπουργείου Παιδείας(!), Έρευνας(;) και Θρησκευμάτων(:) όπως βαφτίστηκε εκ νέου από προχθές (αλλάζει όνομα σαν να είναι δραπέτης και καταζητούμενος).
Αν αναρωτιέστε γιατί μια απλή αλλαγή ονομασίας ενός υπουργείου μπορεί να στοιχίσει στο Δημόσιο 800.000 ευρώ τότε πρέπει να είστε αριστερός ή απλά ηλίθιος! Γιατί κάθε φορά πρέπει να αλλάζουν οι πινακίδες, οι σφραγίδες, τα λογότυπα, οι φάκελοι και τα επίσημα επιστολόχαρτα, οι τίτλοι σπουδών (στα απολυτήρια των μαθητών κ.ά.). Το μεγαλύτερο δε κόστος εντοπίζεται στους τίτλους σπουδών που παρέχουν τα σχολεία και οι οποίοι υπολογίζονται σε πάνω από 1.000.000 κάθε χρόνο!
Και φυσικά τα σχολεία ή κάθε οργανισμός δεν γίνεται να δώσουν πχ. απολυτήρια χωρίς να αναγράφεται η ονομασία που έχει (φέτος) το κάθε υπουργείο, όπως είναι το ταλαίπωρο Υπ. Παιδείας ή όπως αλλιώς το βαφτίζει η φαντασία της οποιαδήποτε ανίκανης νέας κυβέρνησης που θεωρεί βλακωδέστατα ότι έτσι αφήνει το στίγμα της (και ταυτόχρονα ΠΟΛΛΑ χρέη).
Σε αυτό το κόστος θα πρέπει να προστεθεί το κόστος για τις νέες σφραγίδες -οι οποίες είναι αμέτρητες- αλλά και τα λογότυπα που πρέπει να διανεμηθούν σε πάνω από 10.000 σχολικές μονάδες όλων των τύπων. Για να μην συζητήσουμε για τις προμετωπίδες των κτιρίων του υπουργείου που μόνο για ένα κτίριο στο Μαρούσι απαιτούνται 2.000€ για την αναγραφή του φετινού ονόματος τους κακόμοιρου υπουργείου!
Για να καταλάβει κάποιος πόσο έξυπνοι είναι το «συνταγματικό τόξο» που μας διαφεντεύει αξίζει να πούμε ότι μόνο από το 2009 έως σήμερα η ονομασία του υπουργείου «Παιδείας» έχει αλλάξει τέσσερις φορές με οικονομικό κόστος πάνω από 2.000.000€.
Με τις υγείες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών