Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15, 2015

Τσίπρας στο ντιμπέητ: “Κατάρα να είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση” - Συμφωνούμε και ευχόμαστε σύντομα κυβέρνηση! ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γελάκια και καραγκιοζιλίκια από τους μνημονιακούς παλαιοκομματικούς, αλλά η Χρυσή Αυγή τους στοιχειώνει.

Το... highlight (βαρβαριστί) στην στημένη τηλεμαχία - σούπα ανάμεσα στα συνεταιράκια του Μνημονίου, Αλέξη και Βαγγέλα ήταν η απάντηση του Τσίπρα στον Μεϊμαράκη για ποιο λόγο δεν μπορούν να συγκυβερνήσουν.

Παρόλο που ο βαρύμαγκας της Συγγρού συνέχιζε το στενό μαρκάρισμα και τα παρακάλια στον Αλέξη να συγκυβερνήσουν επιτέλους για να εφαρμόσουν από κοινού το τρίτο επαχθέστατο Μνημόνιο, ο Τσίπρας προέβαλε το τελευταίο και σημαντικότερο επιχείρημα για να μην προχωρήσει αυτή η... παρά φύσιν συνεργασία: "Αν γίνει αυτή η συγκυβέρνηση,...
τότε αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι η Χρυσή Αυγή και αυτό θα είναι κατάρα για τον τόπο!"

Απαντάμε στον Mr Alexis, αλλά και στον βαψομουστάκια Βαγγέλα που έχει πάρει εργολαβία τον σχηματισμό της μεγάλης συγκυβέρνησης κατ΄ εντολήν των ευρωπαίων τοκογλύφων, ότι η Χρυσή Αυγή -ανεξαρτήτως του τι πράξουν αυτοί κατόπιν άνωθεν οδηγιών- το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι η ισχυρή τρίτη πολιτική δύναμη και Εθνική αντιπολίτευση.
Και αυτό δεν θα είναι κατάρα, αλλά ευλογία και εθνική ελπίδα για τον Λαό και την Πατρίδα! Και όσο κι αν αποφεύγουν την... κατάρα της Χρυσής Αυγής του να είναι αξιωματική αντιπολίτευση, τόσο πιο σύντομα θα φέρουν τους Έλληνες Εθνικιστές στην κυβέρνηση.


πηγή

2 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών