Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2015

Η Λαθρομετανάστευση το ισχυρότερο χαρτί προπαγάνδας των Εθνικιστών και της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αινείας

Παρακολουθώντας την προεκλογική περίοδο παρατηρώ τη συστηματική προσπάθεια των ΜΜΕ να αναγάγουν το μείζον της λαθρομετανάστευσης στη σφαίρα του... παγκόσμιου ενδιαφέροντος και όχι του ελληνικού, επιδιώκοντας εμμέσως με τη συσχέτισή του με τις ελληνικές πολιτικές αποφάσεις για την επίλυσή του.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλες, ανεξαιρέτως οι δηλώσεις των πολιτικάντηδων ακόμη και των γραφικών τύπων Λεβέντη - Γκλέτσου, δίνουν την αίσθηση ότι η λαθρομετανάστευση αφορά το ίδιο τόσο την Ελλάδα, όσο την Ιαπωνία και τη...Φιλανδία. Απευθυνόμενοι δε στο... θυμικό των Ελλήνων και το δεδομένο φιλότιμό τους αναφέρουν τους εγκληματίες, λαθρομετανάστες που ρυμάζουν τα νησιά και τις πόλεις μας, φθάνοντας στο σημείο να μαχαιρώσουν ακόμη και υπαλλήλους επιχειρήσεων που τους ζήτησαν να... φύγουν από τις εισόδους για να δουλέψουν, ως...
"πρόσφυγες" και "κατατρεγμένους".

Σκοπός είναι μονάχα η δημιουργία ενοχικών συνδρόμων στο γηγενή πληθυσμό και η επίκληση στον... ανθρωπισμό τους που δόλιο στόχο θα έχει το σημαντικότερο πρόβλημα της σημερινής Ελλάδος - η λαθρομετανάστευση - να μην είναι το κυρίαρχο μέτρο επιλογής πολιτικού φορέα που θα το επιλύσει.

Φυσικά αν επικρατούσε μια τέτοια παράμετρος επιλογής κομματικού φορέα αυτομάτως το σύστημα θα κατάρρεε, καθώς έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να λύσει ΑΜΕΣΩΣ το πρόβλημα είναι η αντισυστημική Χρυσή Αυγή.

Για αυτό και όλοι οι Εθνικιστές και οι Χρυσαυγίτες έχουν καθήκον να θυμίζουν σε όλους τις εικόνες του αίσχους στα ελληνικά νησιά με τους λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και την υποσαχάρια Αφρική, να διαλύουν όλες τις υποδομές και αιματοχύνουν τους δρόμους με τις φυλετικές συγκρούσεις τους, και τις πόλεις - ειδικά την Αθήνα - που έχουν μετατραπεί σε ένα απέραντο καταυλισμό, και να τονίζουν την αναγκαιότητα ο ψηφοφόρος να πάει στις κάλπες με αυτές τις εικόνες του αίσχους.
 
ΠΡΟΤΑΣΗ
Βγάλτε τις εικόνες του εποικισμού και της κατάληψης των γειτονιών, λιμανιών και πλατειών από τους λαθρομετανάστες και δείχνετέ τες σε όλο τον περίγυρό σας.
Η δύναμη της εικόνας είναι ισχυρότερο από κάθε άλλο μέσο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών