Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2015

Νέα σφαγή στην ψοφοδεξιά: Ο σκευωρός Σαμαράς σαμπόταρε τη Ντόρα για την θέση της αντιπροέδρου του ΕΛΚ


Νέα σφαγή στην ψοφοδεξιά: Ο σκευωρός Σαμαράς σαμπόταρε τη Ντόρα για την θέση της αντιπροέδρου του ΕΛΚ

Το πόσο «ενωμένη» είναι η ΝΔ στην προσπάθεια εκλογής νέου αρχηγού φαίνεται, συν τοις άλλοις, από τα όσα συνέβησαν με την Ντόρα Μπακογιάννη. Τις τελευταίες ημέρες στη ΝΔ πρόβαλαν ιδιαίτερα  την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την θέση αντιπροέδρου στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) προσδοκώντας από μια τέτοια εξέλιξη επικοινωνιακά (και ουσιαστικά) οφέλη. Το Βερολίνο, όμως, έκοψε τελικά την Μπακογιάννη από αντιπρόεδρο του ΕΛΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην υπουργός Εξωτερικών διεκδίκησε μέχρι τελευταίας ώρας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ωστόσο, όπως λένε συνεργάτες της, «υπέκυψε» υπό το βάρος του πλήθους των ισχυρών υποψηφιοτήτων (μεταξύ άλλων οι Γίρκι Κατάινεν και Γιοχάνες Χαν). Φαίνεται, όμως, ότι υπήρξε και....
εσωτερικός… δάκτυλος! Ούτε λίγο ούτε πολύ, συνεργάτες της Μπακογιάννη κάνουν λόγο για παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά εναντίον της προς το γερμανικό CDU, με το επιχείρημα ότι ενδεχόμενη εκλογή της θα συνιστούσε έμμεση, αλλά σαφή παρέμβαση στην κούρσα διαδοχής στη ΝΔ.
Είναι ολοφάνερο ότι στη ΝΔ ισχύει η γνωστή ατάκα παλιάς ελληνικής κινηματογραφικής ταινίας: «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα». Τόσο «ωραία ατμόσφαιρα» ώστε ο αλληλοσπαραγμός, οι μπηχτές, τα υπονοούμενα και τα πισώπλατα  χτυπήματα να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στην έτσι κι αλλιώς εντελώς παρακμιακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό. Μια κατάσταση αναμφίβολα μη αναστρέψιμη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών