Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: «ΚΟΦΤΗΡΙ» ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ

Τελικά, ο πρώην βουλευτής του ΛάΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης δεν πραγματοποίησε την… απειλή του, να κατέβει για υποψήφιος αρχηγός της νουδούλας, αλλά φρόντισε να «καρφώσει» τον φωνακλά Μπουμπούκο, ως στημένον από την οικογένεια Μητσοτάκη, να κάνει ζημιά στις άλλες υποψηφιότητες. Ιδού η ενδιαφέρουσα άποψή του: 

«Υπάρχουν «παίκτες» που βάζουν «γκολ» και άλλοι που είναι επιφορτισμένοι με το να κάνουν τα …«κοφτήρια». Η υποψηφιότητα του Α. Γεωργιάδη αποσκοπεί στο να...
«κόψει» ψήφους ώστε να μην είναι στον «τελικό» το δίδυμο Τζιτζικώστα-Μεϊμαράκη. Άλλωστε, ο τελευταίος «εκλέκτορας» (ο 50ος) που υπέγραψε την υποψηφιότητα Γεωργιάδη ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής : ο συμπαθής νεαρός με το Κρητικό όνομα, ο κ. Τοκάκης ,δήλωσε σε κανάλι ( ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ) ότι «τον χωρίζει άβυσσος από τον Γεωργιάδη» και υπέγραψε την υποψηφιότητα του στο «παρά ένα» για να του… δώσει την ευκαιρία να μετάσχει, αλλά τόνισε ότι δεν θα τον ψηφίσει για αρχηγό! Δηλαδή υπέγραψε μια υποψηφιότητα κάποιου για να ηγηθεί του ταλαιπωρημένου κόμματος του, αλλά συγχρόνως λέει ότι τον απορρίπτει(!) γιατί-όπως είπε- « δεν συμμερίζεται τις απόψεις του Γεωργιάδη αφού θέλει μια ΝΔ που να κινείται στο κέντρο»… Εν ολίγοις , ο κ. Τοκάκης είπε ακριβώς ό,τι λέει και ο έτερος υποψήφιος Κυριάκος Μητσοτάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών