Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015

ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ… ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 35
Γράφει ο Αντίοχος

Μια ημέρα μετά την πανηγυρική απαλλαγή του Η. Κασιδιάρη για το βίντεο Μπαλτάκου (Τυχαίο; Δε νομίζω!), διαβιβάστηκε στη βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δικογραφία που αφόρα τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο και ζητείται να αρθεί η βουλευτική του ασυλία. Η Εισαγγελία ζητεί την άρση της ασυλίας του Ν. Μιχαλολιάκου, για να είναι δυνατή η εις βάρος του άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της… διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων.
Η δικογραφία αφορά συρραφή ομιλιών του Αρχηγού που έγιναν το… 2009 και το… 2011 και επικεντρώνεται στις φράσεις «αν χρειαστεί θα...
λερώσουμε τα χέρια μας για την Ελλάδα», «έχουμε σκοπό και στόχο, γιατί ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή είναι στο πλευρό μας, αλλιώς θα τους σπάγαμε τα κεφάλια».
Όπως βλέπετε από τις επίμαχες φράσεις, άνθρακες ο θησαυρός! Διότι, όχι μόνο δεν διεγείρουν σε διάπραξη εγκλημάτων, αλλά κάνουν το εντελώς αντίθετο. Όμως, το γνωστό κύκλωμα επιμένει στις διώξεις –έστω και «για ψύλλου πήδημα» και ανοίγοντας το… χρονοντούλαπο της ιστορίας-, για να συντηρεί το όλο κλίμα τρομοκρατίας που έχει δημιουργήσει για το Κίνημα – ότι είναι «υπό απαγόρευση», κ.τ.λ. Τώρα μάλιστα, έχει κι έναν λόγο παραπάνω για να το κάνει, μιας και η περιβόητη δίκη έχει εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο, με μόνο «ενδιαφέρον» σημείο της, κάποιες κατά παραγγελίαν υστερίες.
Αν νομίζουν οι συστημικοί πολιτικάντηδες, που είναι οι ηθικοί αυτουργοί των πάσης φύσεως διώξεων, ότι με τέτοια τερτίπια θα τρομοκρατήσουν την ηγεσία και τη λαϊκή βάση του Κινήματος, είναι μακριά νυχτωμένοι! Το αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα προκαλούν, αλλά μέχρι που να το καταλάβουν –γιατί είναι και… αργόστροφοι- η Χρυσή Αυγή θα έχει γίνει… κυβέρνηση!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών