Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2015

ΑΙΣΧΟΣ! Καταρρέει ο οίκος του Παύλου Μελά: «Λεφτά υπάρχουν» μόνο για το σπίτι του Κεμάλ και το τζαμί…

Το πώς «τιμά» το σύγχρονο νεοελληνικό κράτος των προσκυνημένων στους διεθνείς τοκογλύφους την Μνήμη του Μακεδονομάχου Ήρωα Παύλου Μελά φαίνεται από το γεγονός ότι το σπίτι από το οποίο έφυγε για να ξεκινήσει τον ένοπλο αγώνα στην τουρκοκρατούμενη Μακεδονία βρίσκεται στα πρόθυρα της....
κατάρρευσης.

Παρότι το οίκημα έχει χαρακτηριστεί από το υπουργείο Πολιτισμού ως διατηρητέο νεότερο μνημείο, με υποτιθέμενη άμεση εκτέλεση εργασιών στερέωσης προκειμένου να αποτραπεί η κατάρρευσή του, εν τούτοις οι εργασίες ανακαίνισης έχουν «βαλτώσει», λόγω έλλειψης κονδυλίων, αλλά πολύ περισσότερο λόγω έλλειψης πολιτικής βούλησης και πατριωτισμού από κάθε υπεύθυνο-ανεύθυνο.

Φαίνεται ότι τα κονδύλια σ’ αυτήν την Χώρα υπάρχουν μόνο για να διατηρείται σε άψογη κατάσταση το σπίτι του σφαγέα του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη. Ένα σπίτι, φυσικά, το οποίο έχει προφανώς και την απαραίτητη αστυνομική προφύλαξη, την ίδια στιγμή που διάφοροι ψυχανώμαλοι βγάζουν τα σύνδρομα κατωτερότητάς τους βρωμίζοντας με συνθήματα τον εξωτερικό χώρο της οικίας του Παύλου Μελά.

Η λέξη ντροπή είναι πολύ λίγη για να περιγράψει την ευθύνη ενός ολόκληρου κράτους, το οποίο πετάει στα σκουπίδια την πραγματική ιστορία του Τόπου, επειδή αυτή δεν συνάδει με την δική του στάση υποταγής στις εντολές των ξένων κέντρων αποφάσεων. Σε μια Χώρα όπου φυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού ακόμη και τα όσα συνδέονται με τους αιμοσταγείς σφαγείς του Ελληνισμού, δεν υπάρχει η ελάχιστη θέληση για την διαφύλαξη των μνημείων εκείνων που θυμίζουν την Πολεμική Αρετή των Ελλήνων.

Στον καιρό του εθνομηδενισμού, της παγκοσμιοποίησης, των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, της παραχάραξης της Ιστορίας (αμφισβήτηση γενοκτονίας των Ποντίων, χαρακτηρισμένη ως «συνωστισμός» η σφαγή στην προκυμαία της Σμύρνης, «Μακεδονία» τα Σκόπια στα σχολικά βιβλία κτλ) και της ποινικοποίησης τόσο του Εθνικισμού, όσο και της πολιτικής του έκφρασης, αν μη τι άλλο μοιάζει ως «φυσιολογικό» το να ασεβεί και να ασελγεί στην Μνήμη του Παύλου Μελά άμεσα και έμμεσα το ξεπουλημένο αντεθνικό κράτος του «συνταγματικού τόξου».

Γιώργος Μάστορας
Διαβάστε επίσης: Συμβούλιο της Επικρατείας: Ναι στο τζαμί στον Βοτανικό - Μετά τον Ιμπραήμ οι μιναρέδες θα σκεπάσουν και πάλι τον ουρανό των Αθηνών
ΑΙΣΧΟΣ: Σύσσωμο το καθεστώς προσκύνησε τον σφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ - Φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών