Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2015

Συμβούλιο της Επικρατείας: Ναι στο τζαμί στον Βοτανικό - Μετά τον Ιμπραήμ οι μιναρέδες θα σκεπάσουν και πάλι τον ουρανό των Αθηνών


Συμβούλιο της Επικρατείας: Ναι στο τζαμί στον Βοτανικό - Μετά τον Ιμπραήμ οι μιναρέδες θα σκεπάσουν και πάλι τον ουρανό των Αθηνών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Έλληνες έχουν χρέος να αγωνιστούν υπό τα εθνικά λάβαρα για αποτραπεί να σηκωθεί η ημισέλινος στην Αθήνα.
 
Πριν από λίγους μήνες οι ενωμένες αντεθνικές δυνάμεις ΝΔ – Σύριζα – Πασόκ – Ποτάμι – Ανέλ και ΚΚΕ ψήφισαν την τελική διάταξη για την ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό. Τώρα το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι επικαλούμενοι το νόμο προσπάθησαν να αποτρέψουν την καταστροφή της γειτονιάς τους.
Τελικά, όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα, ο....
συνήγορος του ελληνικού δημοσίου αντέκρουσε τα νομικά επιχειρήματά των δικηγόρων των 111 κατοίκων και το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή τους, δίνοντας ουσιαστικά το τελικό «πράσινο φως» για την ανέγερση του τεμένους.
Θυμίζουμε ότι σε άλλη υπόθεση που έφτασε στο ΣτΕ περί της Siemens o αντίστοιχος συνήγορος του ελληνικού δημοσίου είχε υπερασπιστεί τις θέσεις της γερμανικής εταιρείας! Σε αυτή την υπόθεση, όμως, που υπήρχε το συμφέρον των Ελλήνων δεν πήγε για να χάσει, όπως έγινε με τη Siemens.
Τώρα, θα αρχίσει άμεσα η κατασκευή του τεμένους και των αντίστοιχων μιναρέδων που θα σκεπάσουν την περιοχή. Με χρήματα του ελληνικού δημοσίου και σύμπραξη των εγχώριων πλουτοκρατών (Μπόμπολας, Κόκκαλης και ΣΙΑ) θα κατασκευαστεί το τέμενος του Βοτανικού. Αυτό θα αποτελέσει χώρο μάζωξης των εν Αθήναις παροικούντων ισλαμιστών, συμπεριλαμβανομένων των τζιχαντιστών που (με ομολογία κρατικών υπηρεσιών) περνάνε από την Ελλάδα.
Κοινώς, οι πολιτικάντηδες έθεσαν μία «ωρολογιακή βόμβα» στο κέντρο των Αθηνών, σε μία ήδη πολύπαθη λαϊκή γειτονιά. Μία «βόμβα» εγκληματικότητας, που περιέχει και τον κίνδυνο της σκληρής ισλαμικής τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών