Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2015

Πορεία της Χρυσής Αυγής μέσα από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας - ΒΙΝΤΕΟ


Μετά την διαμαρτυρία για την συγκάλυψη των παρακρατικών δολοφόνων, ακολούθησε δυναμική πορεία προς το κτήριο της Κεντρικής Διοικήσεως του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή επί της Λεωφόρου Μεσογείων. Καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας...
τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα, στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει, δεν υποστέλλει την Σημαία του Εθνικού Αγώνα και δεν ξεχνάει τους Αθάνατους Ήρωες, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

 
 
 


Με την σαφή κάλυψη ύποπτων μηχανισμών οι οποίοι παρακωλύουν την λειτουργία των αρχών, έχουν παρέλθει δύο χρόνια από την 1η Νοεμβρίου 2013 και οι δολοφόνοι των αδερφών μας παραμένουν ασύλληπτοι και ατιμώρητοι. Την ίδια προκλητική και ύποπτη απάθεια είχε κρατήσει και η «πολιτική ηγεσία», αφού ουδείς είχε προβεί σε μία έστω και τυπική δήλωση καταδίκης της τρομοκρατικής αυτής ενέργειας, γεγονός που αποδείκνυε ότι οι πολιτικάντηδες την επικροτούσαν στην πράξη. Σήμερα, λοιπόν, εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττική, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την συγκάλυψη και ουσιαστική αθώωση των δολοφόνων από το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας.






 
 
 



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών