Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2015

Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες! Η Χρυσή Αυγή παρούσα στις εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα - Φωτορεπορτάζ


Δυναμική παρουσία της Τ.Ο Δράμας στην εκδήλωση για την παρέλαση των τμημάτων για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Μέλη της Τ.Ο Δράμας, συγκεντρώθηκαν κοντά στην εξέδρα των ''επισήμων'' επί της οδού Εθνικής Αμύνης στην πόλη της Δράμας, για να τιμήσουν την Επέτειο του ΌΧΙ και ανάρτησαν πανό με σύνθημα "Τα ΌΧΙ θέλουν Μεταξάδες". Στη θέα του πανό ο κόσμος μας επευφημούσε  και έβγαζε φωτογραφίες, ενώ τοπικά κανάλια ζήτησαν συνέντευξη από τον γραμματέα της Τοπικής.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι ''επίσημοι'' μη τολμώντας να περάσουν μπροστά από το πανό όπως όριζε το πρόγραμμά τους,...
τράπηκαν σε φυγή από άλλη οδό.





Στη συνέχεια, οι συναγωνιστές κατέθεσαν στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας, όπου ακούστηκαν ο Εθνικός ύμνος και ο ύμνος του Κινήματος.



Με έναν ιδιαίτερα συμβολικό τρόπο επέλεξε η Τοπική Οργάνωση Βορείων Προαστίων να τιμήσει την ιστορική ημέρα της 28ης Οκτωβρίου. Ανήμερα της συμπλήρωσης 75 χρόνων από το ιστορικό "ΟΧΙ" του Μεταξά στους Ιταλούς κατακτητές, και το ξεκίνημα του Έπους του 40', κλιμάκιο συναγωνιστών επισκέφτηκε την οικία που του Κυβερνήτη Μεταξά στην Κηφισιά, όπου ακούστηκε τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας το περήφανο "ΟΧΙ" στον Ιταλό πρέσβη και το τελεσίγραφο που κόμιζε μαζί του.



Η στάση του Εθνικού Κυβερνήτη, Ιωάννη Μεταξά, απέναντι στους αλαζόνες επίδοξους κατακτητές, αποτελεί μέχρι και σήμερα οδηγό για πώς θα όφειλε να αντιμετωπίζει η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος τα διάφορα τελεσίγραφα. Η σύγκριση δε με την ενδοτική στάση των "δημοκρατών" της "μνημονιακής κομπανίας" όλου του πολιτικού φάσματος, που δεν σέβονται την Ιστορία του ένδοξου Έθνους μας, ξεπουλώντας ακόμη και την τιμή του, είναι θλιβερή.

Η Χρυσή Αυγή πιστή στο δόγμα της για Εθνική Ανεξαρτησία θα φροντίζει με κάθε τρόπο να υπενθυμίζει τα γενναία "ΟΧΙ" του λαού μας, απέναντι στα μίζερα "ΝΑΙ" των συμβιβασμένων που οδηγούν στην ταπείνωση και τον εξευτελισμό. Θλιβερή παρατήρηση το γεγονός ότι στην οικία βρίσκεται το άγαλμα του Εθνικού Κυβερνήτη, που ενώ θα έπρεπε να κοσμεί τις κεντρικές πλατείες της Ελλάδος, έχει αφεθεί σε άθλια κατάσταση.


Δυναμικό παρόν της Τ.Ο. Αν. Αττικής στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου 1940 στην Αρτέμιδα. Πλήθος Συναγωνιστών με ήθος και ευπρέπεια τίμησαν το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων της Εθνικής Ηγεσίας του Ι. Μεταξά.



Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης, ιδιαιτέρως δε όταν κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου συμμετείχαν ψάλλοντας με υπερηφάνεια.



Μετά το τέλος της παρελάσεως οι Συναγωνιστλές ανάρτησαν πανό και παρέλασαν στον κεντρικό δρόμο της πόλης υπό τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων.





Κατάθεση στεφάνου στην Αρεόπολη και θερμή υποδοχή από τους Μανιάτες



Κλιμάκιο στελεχών της Χρυσής Αυγής συμμετείχε σήμερα στις εορταστικές εκδηλώσεις για το "ΟΧΙ" στην Αρεόπολη της Μάνης. Ο εκπρόσωπος Τύπου Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Εθνικιστικού Κινήματος και καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους Μανιάτες. Το παρόν έδωσαν και οι συναγωνιστές Γιώργος Λουκάκος (Ιατρός, Υπεύθυνος Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας) και Γιώργος Δημακόγιαννης (Εκδότης της "Αδούλωτης Μάνης").



Παρουσία πλήθους πολιτών τελέσθηκε σήμερα η επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου, κ. Δωροθέου Β΄ πριν από τη μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. To παρόν έδωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο, Στράτος Μαύρος. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο Εθνικό Ηρώο προ του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, η κατάθεση στεφάνων και στην συνέχεια η μαθητική παρέλαση στην πλατεία Μιαούλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι κλιμάκιο συναγωνιστών έδωσαν το παρόν στη επιμνημόσυνη δέηση στο Νεκροταφείο του Αγίου Γεωργίου στην Ερμούπολη, όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο το προσκλητήριο νεκρών Συριανών που έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι υπέρ πίστεως και πατρίδος και ήταν η Χρυσή Αυγή η μοναδική παράταξη που τίμησε το προσκλητήριο νεκρών Ηρώων.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών