Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2015

Το περιοδικό για τις Ειδικές Δυνάμεις στη βουλή και o… τρόμος των αστράτευτων του Συστήματος

Χθες το βράδυ, περιμένοντας να έρθει η ώρα της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο, ξεφύλλιζα στα γραφεία μας ένα περιοδικό για τις Ειδικές Δυνάμεις (περισσότερες λεπτομέρειες δεν δίνω για να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση). Ανάλογα έντυπα κυκλοφορούν πολλά στα περίπτερα και ενδιαφέρουν μεγάλο κομμάτι του αναγνωστικού κοινού.

Φυσικά, οι φυγόστρατοι του πολιτικού συστήματος και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που μισούν τον Ελληνικό Στρατό, θεωρούν αυτά τα έντυπα... μιλιταριστικά, φιλοπόλεμα κ.ο.κ.

Κατεβαίνοντας στην αίθουσα της ολομέλειας πήρα μαζί μου το περιοδικό και το ξεφύλλισα περιμένοντας να ψηφίσω. Κάποια στιγμή...
μου το ζήτησε ο συναγωνιστής Μίχος και του έριξε μία ματιά μαζί με τους συναγωνιστές Λαγό και Παναγιώταρο. Αντελήφθην τους φωτογράφους που έστρεψαν αμέσως επάνω τους τους φακούς και τους προειδοποίησα: "Πάλι πρώτο θέμα θα μας κάνουν... περιοδικά με όπλα, παραστρατιωτική οργάνωση κ.ο.κ.".


Σήμερα το πρωί γέμισε το διαδίκτυο με τις σχετικές εικόνες. Μεταφέρω το σχετικό δημοσίευμα από το ακροαριστερό και... "αντι-μιλιταριστικό Ποντίκι": "Αίσθηση προκαλούν δύο φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Οι φωτογραφίες από τα βουλευτικά έδρανα της Χρυσής Αυγής, δείχνουν τρεις βουλευτές του κόμματος (διακρίνονται καθαρά Μίχος, Παναγιώταρος και ένας ακόμη) να ξεφυλλίζουν ένα περιοδικό με όπλα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, στη Βουλή".

Το Σύστημα μας... έπιασε για μία ακόμη φορά στα πράσα. Τα νέα στοιχεία και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τη βουλή "καίνε" την Χρυσή Αυγή και αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας την παραστρατιωτική μας δομή και οργάνωση. Την επόμενη φορά - για να ελαφρύνουμε τη θέση μας - θα φροντίσουμε να διαβάζουμε άλλου είδους περιοδικά όπως η "Σούπερ Κατερίνα", το "Marie-Claire", το "Madame Figaro"...

Ηλίας Κασιδιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών