Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 25, 2015

Το Spiegel αποκαλύπτει...Η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ θέλει να εγκαταστήσει στο κέντρο της Αθήνας 50.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες!


Αποκάλυψη Spiegel: Αποικία 50 χιλιάδων λαθρομεταναστών ετοιμάζουν μέσα στην Αθήνα Μέρκελ και Τσίπρας!

Οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της Ελλάδος από μουσουλμάνους

«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» λέει ο θυμόσοφος Λαός μας και τούτο ταιριάζει γάντι στις παρασκηνιακές συνομιλίες Τσίπρα-Μέρκελ αναφορικά με το τεράστιο πρόβλημα των λαθρομεταναστών.
Μετά τις αναφορές γερμανικών μέσων ενημέρωσης σχετικά με υπόγειες παροτρύνσεις της γερμανικής καγκελαρίας στην κυβέρνηση Τσίπρα, ώστε η Ελλάδα να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών ώστε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η Γερμανία, με αντάλλαγμα χαλάρωση ορισμένων εκ των μέτρων του Μνημονίου της Αριστεράς, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel αποκαλύπτει πως υφίσταται απαίτηση των Μέρκελ και Γιούνκερ ώστε να δημιουργηθεί στην Αθήνα κέντρο φιλοξενίας 50.000 μεταναστών!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ήδη ζητηθεί από...
τον Τσίπρα η μετεγκατάσταση των λαθρομεταναστών από Κω και Λέσβο στην Αθήνα, όπου και θα δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας 50.000 ατόμων. Οι εγκαταστάσεις των ολυμπιακών αγώνων του 2004 θα χρησιμοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ επιπρόσθετα επισημαίνεται πως το κέντρο θα διοικείται από υπαλλήλους της Frontex και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
Τις σχετικές συζητήσεις Τσίπρα-Μέρκελ επικροτεί και ο επίτροπος της ΕΕ για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό υποστήριξε το εξής εκπληκτικό: «θα πρέπει να σταματήσει αυτό το παιχνίδι, η ευθύνη και οι απεγνωσμένοι άνθρωποι απλά να φορτώνονται στους γείτονες»!
Καθίσταται σαφές ότι πέραν από αποικία χρέους, οι «εταίροι» προορίζουν την Πατρίδα μας και για αποθήκη εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και σ' αυτό το εθνικό έγκλημα συνεργεί τόσο η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, όσο και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.
Αποδεικνύεται εν τέλει, πως όλες οι απαξιωτικά χαρακτηριζόμενες «κινδυνολογίες» της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνονται εις το ακέραιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών