Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 11, 2015

"Τσιράκι" των αμερικανών ο Τζιτζικώστας... "Ρουφιάνος" της Αμερικάνικης Πρεσβείας σύμφωνα με τα τα wikileaks!


Πληροφοριοδότης των ΗΠΑ ο Τζιτζικώστας σύμφωνα με τα wikileaks: Άλλος ένας “yes men” για το τιμόνι της ψοφοδεξιάς...

Τα τρία μνημόνια που έχουν επιβληθεί στην Πατρίδα μας φέρουν την αμερικανική υπογραφή. Είτε μιλήσουμε για το πρώτο μνημόνιο Παπανδρέου, είτε δούμε το μνημόνιο της αριστεράς βλέπουμε ξεκάθαρα τον αμερικανικό δάκτυλο πίσω από την υπογραφή του. Η άποψη ότι οι αμερικανοί επιτυγχάνουν τέτοια διείσδυση στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, μέσω πολιτικών πρόθυμων να σπεύσουν στην αμερικανική πρεσβεία για... ενημέρωση, ενισχύεται από τα όσα παρατίθενται στην ειδησεογραφία.
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι....
η αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας είναι υπό διεκδίκηση από τέσσερις δελφίνους, φέρνει στο μυαλό μια παλιά ιστορία. Το 2009 η χώρα βρισκόταν εν μέσω οικονομικής κρίσης και είχε μόλις περάσει μία κρίση ασφαλείας με επιδοτούμενους αναρχικούς - παρακρατικούς να καίνε επί μέρες το κέντρο των Αθηνών, με την ανοχή του τότε Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Τότε, λίγο πριν τις εκλογές, τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας περνουσαν την πύλη της αμερικανικής πρεσβείας, προκειμένου να συναντήσουν τον πρέσβη Daniel Speckhard και να τον ενημερώσουν για τα πολιτικά πράγματα της χώρας. Επρόκειτο για την Έλσα Παπαδημητρίου, που μετέπειτα υπήρξε υποψήφια με το ΚΙΔΗΣΟ του Τζέφρυ, τον Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος αργότερα υπήρξε Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών της κυβερνήσεως Σαμαρά και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, διεκδικητή της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας σήμερα.
Εκεί, ο Τζιτζικώστας και η παρέα του, ενημέρωσαν τον αμερικανικό πρέσβη για όλα τα ελληνικά πράγματα, φτάνοντας μέχρι του σημείου να αναφερθούν στο φλερτ που υπήρχε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και βουλευτές του ΛΑΟΣ, το οποίο εν τέλει κατέληξε στο να είναι πλέον βουλευτές της ΝΔ ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης. Κατηγόρησαν σφόδρα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ότι ήταν ανίκανος για να διαχειριστεί τα πολιτικά πράγματα, αναφερόμενοι ιδιαιτέρως στα σκάνδαλα και την πολιτική αναταραχή, ενώ ιδιαιτέρως ο Τζιτζικώστας προειδοποίησε τον πρέσβη ότι αν αποκαλυφθεί άλλο σκάνδαλο τότε οι εκλογές θα γίνουν άμεσα.
Η συζήτηση μοιραία περιστράφηκε γύρω από τον «μεγάλο συνασπισμό», ΝΔ - Πασόκ, τον οποίον προέκριναν οι βουλευτές της ΝΔ. Εκείνη την περίοδο, αλλά και αργότερα, τόσο η ΝΔ, όσο και το Πασόκ, ξόρκιζαν και αρνούνταν να συζητήσουν έναν τέτοιο συνασπισμό, όμως οι βουλευτές της ΝΔ τον έβλεπαν εφικτό. Σε αυτό προφανώς συμφώνησε και ο αμερικανός πρέσβης και έτσι λίγα χρόνια μετά τον είδαμε να γίνεται πραγματικότητα με την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και το δεύτερο μνημόνιο, που ήρθε μαζί με σωρεία σκανδάλων και βεβαίως την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, ύστερα από εντολή ξένων κέντρων εξουσίας, όπως παραδέχτηκε ο τ. Υπουργός Δικαιοσύνης, Α. Ρουπακιώτης.
Όλα τα παραπάνω, τα οποία ομολογουμένως φαντάζουν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, βγαλμένο μέσα από ταινία κατασκοπίας, είναι η ζοφερή πραγματικότητα της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Δεν είναι δυστυχώς, ούτε σενάριο, ούτε φαντασία, αλλά η πραγματικότητα, όπως περιγράφεται μέσα από ένα έγγραφο των Wikileaks. Συγκεκριμένα πρόκειται για την αναφορά του αμερικανού πρέσβη Daniel Speckhard προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία συντάχτηκε στις 17 Ιουλίου του 2009 και αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολιτικοί υποτακτικοί των ξένων δυνάμεων, θαμώνες πρεσβειών, πληροφοριοδότες και εντολοδόχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών