Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 01, 2015

ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ «ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ» ΣΕ… ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ, ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μέσα στην απελπισία τους –για το άδειασμα του Αντωνάκη τους από τον «άφθαρτο Τζίτζι»- τα διαδικτυακά ορφανά του Σαμαρά υιοθέτησαν τον Μπουμπούκο. Προσέξτε με τι… ευλάβεια γράφουν για τις δραστηριότητες και το… όραμα του νέου «λαγού» τους:

«Άδωνις Γεωργιάδης: Το όραμά μου για τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και την πατρίδα

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε σήμερα, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, το πρόγραμμά του για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα.

Πλήθος κόσμου, στελέχη, υποστηρικτές και φίλοι του υποψηφίου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στην εκδήλωση για να του ευχηθούν αλλά και να...
εκφράσουν τη συμπαράστασή τους. Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα τους πολεμήσουμε. Θα τους κυνηγήσουμε σκληρά και στο τέλος ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει». Εξήρε το έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν οδηγούσε τη χώρα σε εκλογές, η Ελλάδα θα είχε βγει από το μνημόνιο και θα είχε εισέλθει στις αγορές».

Ας θυμηθούμε τώρα πως τον… στόλιζαν πριν από τρεις βδομάδες, στις 07/10, σε άρθρο με τίτλο «Αυτός δεν θα είναι αρχηγός… Υπερηχητικό θα είναι…»:

«Όπως ξέρετε όσοι είστε από επαρχία, κάθε χωριό έχει και τον… τρελό του ή στην καλύτερη περίπτωση τον γραφικό του. Για να λέει αστεία, να κάνει κόλπα, να ξεχωρίζει με τις τρέλες του και όλοι μαζί να γελάνε και να περνάνε ωραία. Δεν είναι κατ’ ανάγκη κακός, αντιθέτως έχει καλές προθέσεις. Αλλά πώς να το κάνουμε. Δεν το έχει, δεν μπορεί να ξεχωρίσει για κάτι διαφορετικό πέραν της γραφικότητάς του.
Έτσι και στο «γαλατικό χωριό» της Νέας Δημοκρατίας τον παραπάνω ρόλο έχει πάρει ο Άδωνις. Πληθωρικός, φωνακλάς, γραφικός, τρελός με τα social media, με φανατικούς εχθρούς και φίλους, ο «μπουμπούκος» κατά δήλωση της Ευγενίας του, είναι αυτός που ξεχωρίζει για τα όσα λέει. Και όλοι μαζί γελάμε για να περάσει η ώρα της πολιτικής όμορφα και χωρίς εντάσεις.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αποδυθεί σε αγώνα για τις καλύτερες ατάκες και πράγματι υπάρχει ένα κρεσέντο από δηλώσεις του που συζητιούνται στις παρέες, εκεί που ο καθένας θέλει να κάνει… συκώτι από τα γέλια…

Θα ακούσουμε κι άλλα γραφικά από τον «μνηστήρα» που πέτυχε την 50η υπογραφή του να την πάρει από το «πρωτοπαλίκαρο» του Αλογοσκούφη, τον Τοκάκη. Μακάρι να διαρκέσει πολύ η διαδικασία για να γελάσει το χειλάκι μας μετά τις τόσες πίκρες που μας προσφέρει ο Αλέξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών