Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015

Πλήρης εκφυλισμός και αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος από το ΣΥΡΙΖΑ...ΑΥΓΗ: "Ετοιμάζεται η υιοθεσία παιδιών από κίνναιδους και λεσβίες"


Αποκάλυψη: Η κυβέρνηση σχεδιάζει την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία μας τι πρόκειται να κάνει για όλα αυτά τα πλήρως αντιχριστιανικά που ετοιμάζονται να θεσμοθετηθούν...;! Θα αντιδράσει ή θα μείνει πιστή στο παραβατικό και αδρανές "αγαπάτε αλλήλους";!

Μια σημαντική αποκάλυψη έγινε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη για τις διεκδικήσεις των ΛΟΑΤΚΙ. Για να μην παιδεύεστε, δεν πρόκειται για κάποιο όνομα από τα λογοτεχνικά έργα επιστημονικής φαντασίας του Τόλκιν, αλλά για τα αρχικά των λέξεων Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα… Θα μπορούσαμε να… ξύσουμε το κεφάλι μας αναζητώντας την διευκρίνιση αποριών για τις πολύ «ψαγμένες» έννοιες των «Κουήρ» και «Ίντερσεξ» ατόμων, αλλά το ζητούμενο επί του προκειμένου είναι άλλο.

Γράφει χαρακτηριστικά η «Αυγή»: “Ο Κωστής Παπαϊωάννου, γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, χαρακτήρισε το νέο νομοσχέδιο που επεκτείνει την....
ισχύ του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζεύγη ως «μια κίνηση αυτονόητη, που αίρει τις διακρίσεις και σηματοδοτεί την αναγνώριση των προσωπικών σχέσεων που έως τώρα βρίσκονταν στην γκρίζα ζώνη θεσμικής άρνησης». Αναφέρθηκε στην πρόθεση της κυβέρνησης να νομοθετήσει και υπέρ της αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου. Για τα ζητήματα υιοθεσίας, είπε πως είναι μέσα στον σχεδιασμό. «Ήδη παιδιά μεγαλώνουν σε διευρυμένου τύπου οικογένειες», σημείωσε, προσθέτοντας ότι θα βρεθούν αντιμέτωπα με τον ρατσισμό. Εξήρε ως εκ τούτου την πρόβλεψη σύστασης Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας.”
Η είδηση στα όσα προηγήθηκαν είναι ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να νομοθετήσει υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων. Ο γνωστός για τις απόψεις του Κωστής Παπαϊωάννου προειδοποιεί ότι τέτοιου είδους υιοθεσίες «θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον ρατσισμό». Ας μην ανησυχούν, όμως, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, γιατί ο Παπαϊωάννου «Εξήρε ως εκ τούτου την πρόβλεψη σύστασης Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας».
Με απλά λόγια, θα ποινικοποιούνται σωρηδόν οι οποιεσδήποτε αντιδράσεις κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους. Τόσο δημοκρατικά, δηλαδή… Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι η χρήση του όρου «Εθνικού» από τύπους, οι οποίοι όχι μόνο δεν πιστεύουν στην έννοια του Έθνους, αλλά αντιθέτως προωθούν όλες τις εθνομηδενιστικές απόψεις, οι οποίες τους διακατέχουν. Ο πρώην πασόκος, μετέπειτα δημαρίτης, νυν συριζαίος και αύριο ποιος ξέρει τι, Παπαϊωάννου «έβγαλε είδηση». Το θέμα είναι η αντίδραση των υπολοίπων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», πολύ περισσότερο όμως, η αντίδραση της Ελληνικής κοινωνίας στην ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη διαδικασία «προοδευτισμού» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών