Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015

Ξεσάλωσαν από την υποχωρητικότητα του ελλαδικού κράτους οι σκοπιανοί: Ονόμασαν το ψευδομουσείο τους «Αλέξανδρος ο Μακεδών»!

Βλέποντας την πλήρη ανυπαρξία και αποτυχία της εξωτερικής πολιτικής της Χώρας μας οι σκοπιανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις τους, με την τακτική του αλυτρωτισμού και της παραχάραξης της Ιστορίας.

Μετά τις πλατείες και τα αγάλματα από μια Ιστορία που δεν τους ανήκει, αποφάσισαν να μετονομάσουν το νέο αρχαιολογικό μουσείο των Σκοπίων, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε Παλάτι «Αλέξανδρος ο Μακεδόνας» (“Alexander of Macedon”Palace), παραβιάζοντας για μια ακόμη φορά την ενδιάμεση συμφωνία.

Στο κτίριο του μουσείου τοποθετήθηκαν πλακέτες στην γλώσσα των Σκοπίων και στα αγγλικά, στις οποίες αναγράφεται,...
μεταξύ άλλων, ότι «ο Αλέξανδρος ο Μακεδόνας είναι ο μεγαλύτερος και γνωστότερος Μακεδόνας βασιλιάς, ηγεμόνας του συνόλου του τότε παγκόσμιου πολιτισμού».

Το νέο αρχαιολογικό μουσείο των Σκοπίων εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2014, στο πλαίσιο του αμφιλεγόμενου σχεδίου της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι «Σκόπια 2014» (ή σχέδιο εξαρχαϊσμού» κατά τους επικριτές του), το οποίο περιλαμβάνει την ανέγερση δημόσιων κτιρίων σε ρυθμούς μπαρόκ και νεοκλασικισμού και την τοποθέτηση μνημείων και αγαλμάτων στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων (όπως του Μ. Αλεξάνδρου και του Φιλίππου Β’).

Όλα αυτά, φυσικά, αποτελούν και μια ηχηρή απάντηση σ’ όλους τους εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου, οι οποίοι ευρισκόμενοι σε συνεχείς παραχωρήσεις έναντι των σκοπιανών απαιτήσεων και προκλήσεων ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν το Ιερό όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σ(κ)λάβους σφετεριστές της.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών