Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2015

Αναβλήθηκαν λόγω ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ οι εκλογές της ΝΔ... Το μνημόσυνο αναβάλλεται για λίγο....

Σαν blog είχαμε σκόπο σήμερα να μην ασχοληθούμε καθόλου με την εσωκομματική εκλογική του πολιτικού πτώματος που ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία" και ήδη μυρίζει ναφθαλίνη, ωστόσο μετά τα σημερινά γεγονότα οφείλουμε να κάνουμε έναν μικρό σχολιασμό.

Όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί, οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του... νέου loser της "μασονοεξιάς" αναβλήθηκαν (επ' αόριστον;!) καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα που θα υποστήριζε τη διαδικασία, και θα επαλήθευε τις ενδεχόμενες διπλοεγγραφές....κατέρρευσε.

Τα όσα τραγελαφικά διαβάζουμε στα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων site (enikos.gr - protothema.gr) αναδεικνύουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο, όχι μόνο την προχειρότητα όσων σχεδίασαν τη διαδικασία αλλά και την ανικανότητα προγραμματισμού και ελέγχου ακόμη και των πιο απλών ενεργειών.

Ανάμεσα στα άλλα, που....
δείχνουν τη γελοιότητα των στελεχών της ΝΔ, που έχουν το θράσος να ζητούν και το δικαίωμα να εξουσιάζουν την τύχη του λαού μας είναι τα εξής:

- Δεν είχε δοκιμαστεί ΠΟΤΕ το ηλεκτρονικό σύστημα πριν την αναμέντρηση!
- Δεν υπήρχε Plan B σε περίπτωση που αποτύγχανε ο βασικός σχεδιασμός 
- Το πρωί πριν καταρρεύσει το σύστημα, που υποστηρίζονταν από βάση δεδομένων που θα είχε εγκατασταθεί σε laptop των εκλογικών τμημάτων, διαπιστώθηκε ότι σε ορισμένα τμήμα δεν υπήρχαν ΟΥΤΕ laptop
- Ακόμη και να μην κατέρρε το σύστημα οι οδηγίες που εστάλησαν, μέχρι και σήμερα το πρωί - λίγο πριν την έναρξη, στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών για τη διαδικασία ήταν ακατανόητες και αντιφατικές, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση και εκνευρισμός. Χαρακτηριστικά μέλος του κεντρικού οργάνου των εκλογών της ΝΔ έγραψε: "εγκύκλιοι και οδηγίες προς τους εμπλεκόμενους είναι αντικρουόμενες και δυσνόητες".


Αν προσθετικά τοποθετήσουμε τα χρέη της ΝΔ που φθάνουν τα 200εκ. ευρώ, τη μη πληρωμή - επί 8 μήνες - των υπαλλήλων του κόμματος, την έξωση που ετοιμάζεται από τα γραφεία στη Συγγρού και την πανσπερμία απόψεων στο εσωτερικό, συνθέτουμε ένα μωσαϊκό που αβίαστα μας οδηγεί σε μια εικόνα με κύρια χαρακτηριστικά την ανικανότητα, τη γελοιότητα και την απατεωνιά.

Θα μπορούμε άραγε και μετά τα σημερινά κάποιος Έλληνας να εμπιστευτεί την τύχη της ζωής του σε αυτούς τους ανθρώπους;!

1 σχόλιο:

  1. δεν ειμαι σιγουρη λογω ανικανοτητας αλλα λογω κοσμου που δεν θα πατησει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών