Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015

Σφακιανάκης: Παρακρατικοί οι δολοφόνοι Φουντούλη-Καπελώνη - Μία φορά ψήφισα, φέτος και ήταν Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Αναφορά στις δύο άνανδρες δολοφονίες των μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, έκανε ο γνωστός καλλιτέχνης Νότης Σφακιανάκης. Αποκάλυψε μάλιστα πώς γνώριζε τον Γιώργο Φουντούλη και κατηγόρησε τις κρατικές αρχές για την ένοχη σιωπή και απραξία τους. 

Το σχόλιό του για τον... "κουτσό" που παραμένει ασύλληπτος και το παρακράτος που ζει και βασιλεύει περιγράφει απόλυτα πρόσωπα και καταστάσεις στο ελλαδιστάν του 2015.

H συμπαρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού ρώτησε τον Νότη Σφακιανάκη αν ψηφίζει για να της απαντήσει:...
«Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου παρά μόνο μία φορά αυτή και ψήφισα αυτούς που ήταν στη φυλακή. Ψήφισα αυτούς οι οποίοι μπήκαν στη φυλακή με φασιστικό τρόπο τους οποίος όμως ορίζουν φασίστες. Δηλαδή οι φασίστες λένε τους άλλους φασίστες και τους βάζουν στη φυλακή χωρίς δίκη. Αν δεν υπάρχει δικαιοσύνη δεν υπάρχει τίποτα και τελειώνουν όλα. Είναι πάνω από τη δημοκρατία η Δικαιοσύνη».

Και εξήγησε: «Το κάνω συνειδητά. Τα παιδιά από τα Πετράλωνα, το Πέραμα, την Ελευσίνα είναι καλύτερα από αυτούς οι οποίοι από το 1973 και μετά υπάρχουν στα πράγματα».

2 σχόλια:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...25 Νοεμβρίου 2015 στις 10:04 μ.μ.

    Νότη είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!! Μόνο ο Νότης έχει τα κάκαλα να βγει και να πει δημοσίως ότι ψήφισε αυτούς που έβαλε φυλακή παρανόμως η Χούντα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος, αν και δεν ακούω λαϊκά ή έντεχνα, τον πάω πάρα πολύ για την στάση του ΠΑΝΤΑ και τα σοφά λόγια που εκφέρει όταν τον καλούν στα βοθροκάναλα.
    Εύγε Νότη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών