Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2015

Οι ποντιακής καταγωγής βουλευτές της Χρυσής Αυγής απαντούν στους κομματικούς εγκάθετους της Π.Ο.Ε.


Οι ποντιακής καταγωγής βουλευτές της Χρυσής Αυγής απαντούν στους κομματικούς εγκάθετους της Π.Ο.Ε.

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Δ.Σ. της ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (7/11/2015) στο οποίο καταφέρεται κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με ανοίκειο, συκοφαντικό και ποικιλοτρόπως κολάσιμο τρόπο, με αφορμή το καταδικαστέο συμβάν προπηλακισμού του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κουμουτσάκου, από άτομα που συμμετείχαν στην εκδήλωση, άσχετα τελείως με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους παρόντες Βουλευτές της, στην εκδήλωση της 5/11/2015 στο Σύνταγμα.

Αναφέρονται στο δελτίο τύπου (αυτολεξεί μεταφορά) τα εξής: ...«Ταυτόχρονα δηλώνουμε ρητά πως δεν επιθυμούμε την παρουσία των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής, σε καμία εκδήλωση της ....
Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, καθώς δεν ειναι δυνατόν, ως θύματα γενοκτονίας, να επιτρέπουμε τον οποιοδήποτε συσχετισμό με οπαδούς του Ναζισμού»...
1. Η παρουσία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση της 5/11/2015 ήταν υποδειγματική, σεμνή και δυναμική συγχρόνως. Οι Πόντιοι (μέλη και μη της Π.Ο.Ε.) που συμμετείχαν στην εκδήλωση, υποδέχθηκαν τους συναγωνιστές Βουλευτές με ενθουσιασμό και τους παραχώρησαν τιμητική θέση, στην κεφαλή της πορείας. Να γνωρίζει το εγκάθετο Δ.Σ. της Π.Ο.Ε., πως οι Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν θα «ικανοποιήσουν» τη...«δημοκρατική» επιθυμία του. Θα δίδουν ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
2. Η αναφορά περί «οπαδών του ναζισμού» είναι ποινικώς και όχι μόνον κολάσιμη και αναδεικνύει το σκοτεινό, μικροπολιτικό και εθνικά μειοδοτικό ρόλο συνταύτισης του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. με τα κυβερνώντα και μνημονιακά κόμματα του ψευδοσυνταγματικού τόξου, που ακολουθούν συλλήβδην εθνοφθόρο, προδοτική πολιτική, κατά του Ποντιακού Ελληνισμού, του Έθνους εν γένει και υπέρ των Τούρκων, οι οποίοι σημειωτέον, εξυμνούν πλέον τον Φίλη, σε τέτοιο βαθμό σαν είναι η ...μετενσάρκωση του σφαγέα Κεμάλ.
3. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ποντίων, παρακολουθεί αγανακτισμένη το Δ.Σ. της ομοσπονδίας τους να καταφέρεται αδίκως εναντίον της μοναδικής πολιτικής δύναμης Εθνικής Αντίστασης, της Χρυσής Αυγής, ενώ συγχρόνως στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας φιγουράρει... η κυρά Τασία (με κάποιους συμβιβασμένους απεσταλμένους-εκπρόσωπους του Δ.Σ. που επέδωσαν ψήφισμα). 

Θυμηθείτε Πόντιοι, εσείς που γυρίσατε στην Πατρίδα από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., κατά δήλωσή της, είστε... Ρωσοπόντιοι, όχι δηλαδή Έλληνες Πόντιοι. Αντισταθείτε ηρωικά, όπως το θρυλικό αντάρτικο του Πόντου. Και θυμηθείτε: Διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας, χωρίς Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, δεν πρόκειται να επιτευχθεί, αφού όπως αναφέρεται στο ανωτέρω δελτίο τύπου, το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, σας έχει αφήσει μόνους. Πρακτικώς, η Χρυσή Αυγή ήταν, είναι και θα είναι, η μόνη ενεργός εξαίρεση στον κανόνα αυτό.
Ιωάννης Αϊβατίδης
Βουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών