Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015

Απόλυτη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: σύλληψη δυο τζιχαντιστών στην Κω!


Απόλυτη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: σύλληψη δυο τζιχαντιστών στην Κω!

Την γλώσσα τους έχουν καταπιεί οι «κοινωνικά ευαίσθητοι» του αντισυνταγματικού τόξου στην είδηση της σύλληψης δύο υπόπτων στην Κω, οι οποίοι φέρονται να έχουν σχέσεις με το ISIS!
Σύμφωνα με τις μέχρι αυτή την ώρα πληροφορίες, άνδρες του Λιμενικού προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών οι οποίοι αποβιβάστηκαν στην Κω με λέμβο, στην οποία επέβαιναν μαζί με άλλους «πρόσφυγες». Κατά τον έλεγχο των κινητών τους τηλεφώνων, διαπιστώθηκαν φωτογραφίες τους με οπλισμό και με σημαίες του ISIS.
Υπενθυμίζεται ότι....
οι δήθεν «πρόσφυγες» δίνουν κατά την διαδικασία καταγραφής τους πλαστά στοιχεία, με χαρακτηριστική την περίπτωση του βομβιστή του Stade de France, ο οποίος εισήλθε στην Ελλάδα μέσω της Λέρου και το όνομα του οποίου ταυτίζεται με 8 ακόμη διαφορετικά άτομα! Το όνομα που έδωσαν στις αρχές, ανήκε σύμφωνα με την έρευνα των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών σε Σύριο στρατιώτη ο οποίος είχε σκοτωθεί σε μάχη με τζιχαντιστές!
Οι συλληφθέντες από το Λιμενικό στην Κω μάλιστα είχαν κλείσει δωμάτια σε ξενοδοχείο του νησιού, πριν ακόμη αποβιβαστούν παρανόμως σε αυτό!
Το γεγονός είναι ότι η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνεται πλήρως στις καταγγελίες της, σύμφωνα με τις οποίες η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική έχει ανοίξει τις πόρτες της Πατρίδας μας στους σφαγείς του ISIS, δημιουργώντας τεράστιο κίνδυνο για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.
Αμφιβάλλει κανείς πλέον, πως το αντισυνταγματικό τόξο θέτει συνειδητά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε θανάσιμο κίνδυνο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών