Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015

«Ιδανικό» συνεργάτη διάλεξε ο Φίλης: Νέος Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας ο πρύτανης που χάριζε iphone!


«Ιδανικό» συνεργάτη διάλεξε ο Φίλης: Νέος Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας ο πρύτανης που χάριζε iphone!

Προ ολίγων ημερών ο πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας παραιτήθηκε, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση. Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, νέος Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας αναλαμβάνει ο Γιάννης Παντής, ο οποίος είναι καθηγητής Οικολογίας, Διαχείρισης Πληθυσμών και Βιοκοινοτήτων στο ΑΠΘ και πρόεδρος του ΟΛΘ.
Ο εν λόγω είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν ως αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης έκανε «δωράκι» ένα iPhone αξίας 699 ευρώ στην γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, αλλά το χρέωσε στα λειτουργικά έξοδα του ιδρύματος. Τότε η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει:
«Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη με....
την παράσταση "το μηλο'' και κάναμε μια συζήτηση με τη διεύθυνση του ΑΠΘ για κάποια μελλοντική συνεργασία μας αφού εγώ διδάσκω υποκριτική στην Αθήνα. Τους είχα καλέσει στην παράσταση και μου έκαναν ένα δώρο...σαν να μου έκαναν δώρο λουλούδια ας πουμε. Το θεώρησα πολύ σημαντικό. Γνώρισα τον κ. Παντή που είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου. Μια αρχική συζήτηση κάναμε... Και μόνο που με σκέφτηκαν, το θεωρώ πολύ τιμητικό όπως εξάλλου και το δώρο που μου έκαναν».
Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε από τις αντεθνικές δηλώσεις Φίλη, ο διορισμός του εν λόγω καθηγητή στην θέση του Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας σηματοδοτεί μία νέα διάσταση στην κατρακύλα, στην οποία έχει περιέλθει η Παιδεία, ιδιαιτέρως επί «πρώτης φοράς μαρξιστικά», όταν αντί λουλουδιών χαρίζεται τηλέφωνο 700 ευρώ με το λογαριασμό στα κορόιδα τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών