Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 28, 2015

JEROUSALEM POST: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενές ρεπορτάζ από την επίσκεψη Τσίπρα στο Ισραήλ είχε ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post, χαρακτηρίζοντάς τον «φίλο του Ισραήλ».

Ο δε Άριελ Μέκελ, πρώην πρεσβευτής του σιωνιστικού κράτους στην Ελλάδα κατά τα έτη 2010-2014, χαρακτήρισε τον Τσίπρα «άνθρωπο των εκπλήξεων» , εννοώντας των… ευχάριστων –για τους σιωνιστές- εκπλήξεων.

Ο Μέκελ είχε γράψει ένα άρθρο τον Ιανουάριο –μόλις έγινε ο Τσίπρας πρωθυπουργός, υπό τον τίτλο «Η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση: Το Ισραήλ έχει λόγο ανησυχίας», στο οποίο εξέφραζε τους φόβους του για την αρνητική επιρροή που ενδεχομένως να είχαν κάποιοι φολκλορικοί συνιστωσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά καιρούς το παίζουν… «αντιιμπεριαλιστές» και «φίλοι των Παλαιστινίων» και για το σταμάτημα της ελληνο-ισραηλινής στρατιωτικής συνεργασίας.

Στο τωρινό άρθρο του, ο Μέκελ τονίζει ότι η στρατιωτική συνεργασία όχι μόνο διατηρήθηκε, αλλά...
ενισχύθηκε κιόλας, με την πραγματοποίηση κοινών αεροπορικών ασκήσεων, υπονοώντας ότι αυτό οφείλεται κυρίως στην επιρροή του υπουργοπάνου Καμμένου, που όπως λέει ο σιωνιστής «υποστηρίζει ιδιαίτερα μια ισχυρή  σχέση με το Ισραήλ».

Επιβεβαιώνοντας έτσι παλαιότερο ρεπορτάζ άλλης σιωνιστικής εφημερίδας, που ανέφερε τα εξής για τον Καμμένο:

«Χάρη στη συγκυβέρνηση του δεξιού κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι όποιοι φόβοι υπήρχαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα άλλαζε στάση απέναντι στην Ιερουσαλήμ διαψεύστηκαν. Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε νέες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ και την Κύπρο. Ο Καμμένος μας είναι γνωστός. Ο Καμμένος ήταν πάντα φιλικός με το Ισραήλ».

Είδατε πως εξηγούνται όλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών