Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2015

Κότα ο Τσίπρας μπροστά στον Νταβούτογλου - Έσβησε όλα τα tweets για παραβιάσεις και νευρικούς πιλότους!

Ο εξευτελισμός της χώρας και του Ελληνικού Λαού από έναν άκρως επικίνδυνο πρωθυπουργό που υποπίπτει από τη μια γκάφα στην άλλη, δεν έχει τελειωμό. Το τελευταίο κρούσμα συνέβη μετά τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας και αφορά τα tweets στο προσωπικό λογαριασμό του Τσίπρα, τα οποία διέγραψε μετά την επίπληξη που δέχτηκε από τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέντ Νταβούτογλου!

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής όπου υπήρξε συνομιλία μεταξύ Τσίπρα και Νταβούτογλου, ο πρόεδρος του Σύριζα και πρωθυπουργός της χώρας δημοσιοποίησε στους δυο προσωπικούς του λογαριασμούς στο Twitter...
(ελληνόφωνο και αγγλόφωνο), μέρος των επιχειρημάτων που έθεσε στον Τούρκο ομόλογό του.



«Ευτυχώς οι Έλληνες πιλότοι δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους», έγραψε με κομπασμό ο Αλέξης Τσίπρας στο πρώτο του tweet και πρόσθεσε με το γνωστό τοις πάσι αριστερίστικο, περισπούδαστο ύφος σε νέο tweet: «είναι ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο»! Έχοντας πάρει φόρα, συμπλήρωσε το παζλ της ανοησίας με δύο ακόμη tweets και το σύνολο αυτών το ανέβασε και στον αγγλόφωνο λογαριασμό Twitter που διατηρεί, για να μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος πόσο «σοφό» πρωθυπουργό διαθέτουμε!



Δυστυχώς για εκείνον όμως, ακολούθησε η άμεση απάντηση του Αχμέντ Νταβούτογλου στο δικό του λογαριασμό στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου με «στοργικό» ύφος επιπλήττει τον Αλέξη Τσίπρα: «Τα σχόλια για τους πιλότους από τον Αλέξη Τσίπρα δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη, ας εστιάσουμε στη θετική μας ατζέντα».



Μετά την απάντηση Νταβούτογλου, ο ηγέτης της «πατριωτικής» αριστεράς έσπευσε όχι βεβαίως να υποστηρίξει τις θέσεις του, αλλά να σβήσει τα προηγούμενα tweets του! Η διαγραφή των tweets βεβαίως, έγινε μονάχα στον αγγλόφωνο λογαριασμό του Α. Τσίπρα αλλά τα διατήρησε στον ελληνόφωνο, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια των αφελών και να εξαπατήσει για μια ακόμη φορά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες!



Εκείνο το οποίο έχει πραγματικά σημασία από την φαρσοκωμωδία στην οποία πρωταγωνίστησε ο πρόεδρος του Σύριζα, είναι τούτο: Εάν ένα tweet του Τούρκου πρωθυπουργού είναι ικανό να οδηγήσει στην άρον-άρον διαγραφή σχολίων στο λογαριασμό του Έλληνα πρωθυπουργού, φανταστείτε τι συμβαίνει στις συναντήσεις και επαφές τους, όπου η Ελλάς παρατάσσει ένα αριστερό πρόβατο απέναντι στον λύκο της Ανατολής.

Συμπέρασμα: Κλείστε τα σύνορα στην Αριστερά και την ηγεσία της, ξεφτιλίζουν διεθνώς την Ελλάδα!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών