Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015

Ο ψεύτης μνημονιόδουλος Τσίπρας, η 13η σύνταξη που δεν ήρθε ποτέ και οι νέες περικοπές που ετοιμάζονται


Η 13η σύνταξη που δεν ήρθε ποτέ και οι νέες περικοπές που ετοιμάζονται

Η 21η Δεκεμβρίου (η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου) παρήλθε, αλλά οι συνταξιούχοι δεν είδαν σε καμία περίπτωση να μπαίνει στον τραπεζικό τους λογαριασμό η 13η σύνταξη. Ακόμη και αυτοί που παίρνουν συντάξεις κάτω των 700 ευρώ.
Και όμως, ήταν μόλις δύο εβδομάδες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου, συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου 2015, όταν ο Τσίπρας στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης έλεγε χαρακτηριστικά ότι «πρώτο μέτρο για την στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων η επαναχορήγηση 13ης σύνταξης ως δώρο Χριστουγέννων στο τέλος του 2015 σε όποιους λαμβάνουν συντάξεις χαμηλότερες των 700 ευρώ μηνιαίως». Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα όχι μόνο δεν επανήλθε η περιβόητη 13η σύνταξη, αλλά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη για....
νέες περιπέτειες στις ήδη πενιχρές συντάξεις. Εξάλλου, όλη η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνητικής εξουσίας από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα αποτελεί μια συνέχιση των προηγούμενων μνημονιακών δρόμων δίχως την παραμικρή χαραμάδα ανακούφισης.
Η Πατρίδα συνεχίζει να ξεπουλιέται και ο Ελληνικός Λαός να υποφέρει, με ένα τρίτο Μνημόνιο να ξεπερνά σε αναλγησία τα δύο προηγούμενα. Χρέος μας είναι όχι μόνο να υπενθυμίσουμε στους Έλληνες ότι δεν πρέπει να ξεχνούν την κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ και την πλήρη σύμπλευση του με το μνημονιακό στρατόπεδο, αλλά και ότι οι δρόμοι της Εθνικής αντιμνημονιακής αντίστασης έχουν αποκλειστικά κατεύθυνση προς τις Γνήσιες Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών