Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2015

Ψηλά τις Σημαίες: Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται


Ψηλά τις Σημαίες: Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται

Μέσα σε μια χώρα που σαπίζει στην παρακμή, μέσα σε μια Πατρίδα που ξεπουλάνε και έναν λαό που έχει παραδοθεί άνευ όρων, υπάρχουμε κι εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Υψώσαμε την Σημαία μας χρόνια πριν και δεν την υποστείλαμε ποτέ. Δώσαμε Όρκο να υπερασπιστούμε την Τιμή της Ελλάδας και την Αξιοπρέπεια του Λαού μας και κάναμε θυσίες για τις Ιδέες μας.
Σταθήκαμε όρθιοι στις άδικες διώξεις του συστήματος που θέλει να μας εξοντώσει γιατί δεν ήμασταν και δεν θα γίνουμε ποτέ, κομμάτι των μηχανισμών του. Σταθήκαμε όρθιοι στην λάσπη και το μένος της τέταρτης εξουσίας, των διεφθαρμένων ΜΜΕ που μας συκοφαντούν όσο....
κανένα πολιτικό κόμμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στην παρακρατική τρομοκρατία που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να χτυπά τους Εθνικιστές, τους αληθινούς εχθρούς του Καθεστώτος.
Ναι, σταθήκαμε όρθιοι, όταν το πολιτικό κατεστημένο ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ μπροστά στα αφεντικά του. Όταν ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων σκύβει το κεφάλι αντί να αγωνιστεί για τα δικαιώματά του.
Οι Εθνικιστές λοιπόν, δεν υποστέλλουν τις Σημαίες. Τις κρατάνε ψηλά, να οδηγούν σαν φάροι τον Αγώνα μας. Κι αν έχουμε μπροστά μας ακόμα τόσα εμπόδια, προχωράμε Εμπρός, πάντα Εμπρός! Και ανοίγουμε τον δρόμο για την Ελλάδα που έρχεται, την Ελλάδα που δεν γονατίζει, την Εθνικιστική Ελλάδα του Αύριο.  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Χθες ήμασταν λίγες εκατοντάδες… Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες… Πολύ σύντομα θα είμαστε εκατομμύρια – αυτός είναι ο τρόμος του καθεστώτος και δεν το κρύβουν. Αντιθέτως το ομολογούν δημοσίως. Και όταν ανησυχεί το κατεστημένο που ευθύνεται για την δυστυχία του Λαού μας, τότε ένα είναι σίγουρο: ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών