Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2015

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ (ΚΟΕΝ)

a_keri
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε πώς καμαρώνουν για την ιουδαϊκή καταγωγή του Κέρι οι ομοεθνείς του (εδώ). Τυχαίο που ΚΑΙ αυτός είναι εβραίος...;!

Γράφει ο Αντίοχος

Επίσημη επίσκεψη στην μνημονιακή Μπανανία μας πραγματοποιεί σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αφέντης Τζον Κέρι ή –για να ακριβολογούμε- Κοέν, μιας και το «Κέρι» είναι… καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο.
Ναι, καλώς καταλάβατε, ο υπουργός είναι εβραϊκής καταγωγής – πράγμα σύνηθες για όσους κατέχουν δημόσιες θέσεις στις ΗΠΑ.
Κι αυτό δεν είναι…
συνωμοσιολογία, αλλά το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε προ ολίγων ετών στο ισραηλινό κανάλι «2», υποστηρίζοντας ότι… δεν το γνώριζε, κι ότι το έμαθε το 2004, όταν ήταν υποψήφιος πρόεδρος κόντρα στον Τζορτζ Μπους.
Όπως είπε ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ,  ο παππούς του Φριτς Κοέν (ομοίως και η γιαγιά του…) ήταν Εβραίος  από την Τσεχία και ψευτο-βαφτίστηκε χριστιανός το 1902, για να αποφύγει τις διώξεις κατά των Εβραίων. Εν συνεχεία, το 1905, μετανάστευσε στις ΗΠΑ, όπου άλλαξε το όνομά του από Κοέν σε Κέρι.
Επιπροσθέτως, ο αδερφός του Κέρι, Κάμερον, ασπάστηκε επισήμως την θρησκεία των προγόνων του και παντρεύτηκε μια ορθόδοξη Εβραία, το 1983.
Αυτά τα ολίγα για να γνωριζόμαστε…

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών