Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2015

Απλήρωτους εδώ και τρεις μήνες έχει ο Μπόμπολας τους υπαλλήλους του!


Απλήρωτους εδώ και τρεις μήνες έχει ο Μπόμπολας τους υπαλλήλους του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου το εκδοτικό συγκρότημα του Μπόμπολα βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική θέση.
Για του λόγου του αληθές, να τι γράφει επί του θέματος το "Παρόν": «Η κατάπτωση ενός εκδοτικού ομίλου. Στο συγκρότημα Μπόμπολα οι εργαζόμενοι άρχισαν να μην πηγαίνουν στην εφημερίδα και στέλνουν τα κείμενα τους από το σπίτι γιατί δεν έχουν να πληρώσουν ούτε για εισιτήριο! Τρεις μήνες είναι απλήρωτοι και ο Φώτης Μπόμπολας τους ενημέρωσε πως δεν θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα, παρά μόνο το δώρο των Χριστουγέννων».
Επίσης, στο ίδιο θέμα αναφέρεται το ακροαριστερό "Πριν", γράφοντας τα εξής: «Στους τρεις μήνες ανέρχονται πλέον οι οφειλές προς τους εργαζομένους στον όμιλο του «Πήγασου» , του Φώτη Μπόμπολα. Οι εργαζόμενοι λαμβάνουν διαδοχικές και ημερομηνίες για την εξόφληση των δεδουλευμένων, οι οποίες όμως ουδέποτε τηρούνται με αποτέλεσμα οι οφειλές να σωρεύονται και να αθροίζονται».
Ενθυμούμαστε πολύ καλά ότι το "Έθνος" αποτέλεσε την βασική...
μπετονιέρα εκτόξευσης λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για πολλά χρόνια. Από τον «αποτροπιασμό» για την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  στην Βουλή (λες και δεν ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες), μέχρι τους ψευδομάρτυρες, την μετατροπή Ποντίου από τα Γιαννιτσά σε... Γερμανό νεοναζί και πιο πρόσφατη «αποκάλυψη» την φοβερή (απ΄όλες τις απόψεις) ατάκα «αφήστε τους άλλους και πιάστε τον Κουμουτσάκο», η οποία από «μαρτυρία - σοκ» μετετράπη τελικά σε μπαρούφα ολκής, καθώς δεν προέκυψε καμία εμπλοκή Βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου.
Η φυλλάδα αυτή, που κατά καιρούς ανακάλυπτε και δήθεν εσωκομματικά προβλήματα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ας κοιτάξει τα προβλήματα του οίκου της. Το πώς, δηλαδή, η οικογένεια Μπόμπολα έχει «φεσώσει» τους υπαλλήλους της, όπως τουλάχιστον διαβάζουμε σε κυριακάτικες εφημερίδες. Αν πάντως υπάρξει αντίδραση για τα γραφόμενα μας από την φυλλάδα αυτή, θα προτιμούσαμε να έρθει κατευθείαν από την εργοδοσία και όχι από μερίδα του υπαλληλικού προσωπικού, όπως έγινε στο παρελθόν.
Και ας διαμαρτυρηθούν πρώτα σ΄αυτούς που δημοσιεύουν την σχετική πληροφορία και μετά σε εκείνους που την αναπαράγουν. Μετά, ας σκαρφιστούν κανένα καινούριο ευφάνταστο (όσο και γελοίο) σενάριο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το οποίο θα διαψευστεί ξανά από την ίδια την πραγματικότητα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών