Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015

Αυξάνονται οι μνημονιακοί: Τσίπρας και Λεβέντης μαζί στο τσίρκο!

Ο πολιτικός κόσμος το έχει τούμπανο και ο Φλαμπουράρης κρυφό καμάρι! Ο μνημονιακός Λεβέντης είναι και επίσημα το χρήσιμο δεκανίκι του συστήματος γεγονός που αναμένεται να οριστικοποιηθεί πριν το τέλος της χρονιάς.

Η καταρρέουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση θα αναζητήσει συνεργούς στην διάλυση της χώρας στο Πασόκ και το Ποτάμι, αλλά αυτό ίσως γίνει λίγο αργότερα. Ο πρώτος που θα περάσει την πόρτα του Μαξίμου είναι ο Λεβέντης και ο Φλαμπουράρης που είχε σχεδιάσει την μνημονιακή αυτή συμμαχία δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του.

Ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ διευκρίνισε ότι ο Λεβέντης...
δεν "θέλει να μπει στην κυβέρνηση, θέλει να στηρίξει, και αυτό είναι πολύ θετικό" και πρόσθεσε ότι από τα "9 σημεία" που είχε καταθέσει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, "4-5 μπορεί να γίνουν αποδεκτά".

Εν ολίγοις επίκειται επική ξεφτίλα για το σύστημα των πολιτικάντηδων που 30 χρόνια ξεκαρδιζόταν με τον γραφικό τηλεαστέρα και τώρα του βαράει προσοχές, επειδή τον έχει ανάγκη.
Να θυμίσουμε ότι πρώτη η Χρυσή Αυγή, πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, είχε ενημερώσει ότι το κόμμα Λεβέντη είναι ένα χρήσιμο μνημονιακό δεκανίκι για το πολιτικό σύστημα και γι΄ αυτό εξάλλου με την υπερπροβολή και την προπαγάνδα από τα κανάλια των νταβατζήδων τον έβαλε στην Βουλή.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών