Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2015

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Εθνικισμός τρομοκρατεί τους γερμανούς μεγαλοκαρχαρίες


ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Εθνικισμός τρομοκρατεί τους γερμανούς μεγαλοκαρχαρίες

Με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής είδαμε τον τρόμο του εγχώριου καθεστώτος απέναντι στην άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Σε αυτήν την άνομη προσπάθεια του καθεστώτος συνέβαλε η προστασία και οι διαταγές της AJC και του «περιούσιου» Δαυίδ Χάρις, αλλά και τα λεφτά της Μέρκελ, η οποία χρηματοδότησε τον Ψαρρά και το ίδρυμα του Σύριζα, προκειμένου να εκδίδουν πολυτελή βιβλία με ύβρεις και συκοφαντίες εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αυτός ο τρόμος για την άνοδο του Εθνικισμού εντοπίζεται στις δηλώσεις των πλουτοκρατών και τις ανίερες συμμαχίες των ευρωπαϊκών «συνταγματικών τόξων», όπως αυτές εκδηλώθηκαν στις  πρόσφατες γαλλικές εκλογές, με την εκρητική άνοδο του Εθνικού Μετώπου και τον συνασπισμό όλων των άλλων κομμάτων εναντίον του.
Το σύστημα βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ενώπιον μίας....
σοβαρής κρίσεως που έχει ως εφαλτήριό του τις ροές των λαθρομεταναστών και τα συνεχή τρομοκρατικά χτυπήματα από ισλαμικές ομάδες εντός ευρωπαϊκού εδάφους. Μεγάλο το δίλημμα, αφού από την  μία πλευρά είναι το συμφέρον των πλουτοκρατών με την εισαγωγή λαθρομεταναστών – φτηνού εργατικού δυναμικού και από την άλλη η άνοδος του μοναδικού εχθρού της πλουτοκρατίας, δηλαδή του Εθνικισμού.
Αυτό το δίλημμα αποτυπώθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις γερμανών πλουτοκρατών στο Reuters. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Ένωσης Γερμανών Βιομηχάνων (Siemens και άλλα λαμόγια) είπε τα εξής: «Το επόμενο έτος θα είναι κρίσιμο για την Ευρώπη. Φοβάμαι πολύ για το μέλλον της Ε.Ε. Η έλλειψη αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών μελών, θέτει σε κίνδυνο επιτεύγματα των προηγούμενων δεκαετιών».
Αντιστοίχως ο Ερικ Σβάιτζερ, επικεφαλής της Ένωσης Γερμανικών Επιχειρηματικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων είπε: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε ταραγμένα νερά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορεί να δίνονται εθνικές απαντήσεις για διεθνή θέματα. Η Ε.Ε. θα διατηρήσει τη βαρύτητα που έχει στην υφήλιο μόνο εάν τα κράτη-μέλη της δρουν ενωμένα».
Μιας και ζούμε στους ρυθμούς της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβερνήσεως της Ελλάδας, ας δούμε τις δηλώσεις των πατέρων του μαρξισμού σχετικά με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, προκειμένου να αντιληφθούμε πλήρως τον φόβο και τον τρόμο των δήθεν «αριστερών» και των δήθεν «δεξιών» απέναντι στον Εθνικισμό.
ΜΑΡΞ: «Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.»
ΕΝΓΚΕΛΣ: «Η μετανάστευση διαιρεί τους εργάτες σε δυο ομάδες, στους ντόπιους και στους ξένους, και οι τελευταίοι χωρίζονται σε Ιρλανδούς, Γερμανούς και πολλές άλλες μικρές ομάδες, η κάθε μια από τις οποίες καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Για να σχηματίσεις από όλους αυτούς ένα ενιαίο κόμμα απαιτούνται ασυνήθιστα μεγάλες δυνάμεις. Έχουμε συχνά κάποια βίαια ξεσπάσματα, αλλά η μπουρζουαζία δεν έχει παρά να περιμένει υπομονετικά και αυτά τα ανομοιογενή στοιχεία της εργατικής τάξης θα διαχωριστούν και πάλι...».
ΛΕΝΙΝ: «Στον αριθμό των ιδιοτήτων του ιμπεριαλισμού που συνδέονται με τον κύκλο των φαινομένων που περιγράφουμε, ανήκει η μείωση της μετανάστευσης από τις ιμπεριαλιστικές χώρες και η αύξηση της εγκατάστασης (του ερχομού εργατών και της μετοίκησης) σε αυτές τις χώρες από τις πιο καθυστερημένες…»
Επειδή, λοιπόν, η πλουτοκρατία χρειάζεται φτηνό εργατικό δυναμικό και οι ντόπιοι αρνούνται την φτωχοποίησή τους μέσω των μνημονίων, ελέω «ανθρωπισμού» μετακινούνται εκατομμύρια αλλοδαποί που δεν έχουν τόσο... μεγάλες απαιτήσεις. Στην πορεία τους δίδεται και δικαίωμα ψήφου ώστε να μην μετράει και τόσο η ψήφος των «αντιδραστικών» που δεν επιθυμούν την εξόντωσή τους προς τέρψιν της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων. Αυτοί δε οι «αντιδραστικοί» βαπτίζονται «ρατσιστές» από τα αργυρώνητα ΜΜΕ και την νεομαρξιστική νομεκλατούρα.
Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών